Fülöp herceg Danica Marinkovics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp szerb herceg és a kedvese, Danica Marinkovics megtartották a nagyszabású esküvőjüket. A szertartás nagyon látványos és romantikus volt. 

A szerb herceg és a grafikus kedvese hétvégén mondták ki a boldogító igent Belgrádban. A pár még nyáron jelentette be az eljegyzést, így a család és a barátok már nagyon várták a nagy napot.

Koronával a fejükön, a fővárosi katedrálisban Forrás: AFP/Andrej Isakovic

A szertartás visszafogott és elegáns volt, ahogy a menyasszony megjelenése is. Danica egy nagyon egyszerű, bővebb szabású fehér ruhában jelent meg, amely helyenként áttetsző anyagból készült, az elején hatalmas masnival.

A pillanat, mikor rózsaszirmokat szórtak rájuk Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Természetesen csodás fátyol és gyönyörű virágcsokor is tartozott az esküvői szetthez, ettől volt igazán káprázatos a megjelenése. A királyi pár mindkét tagja koronával a fején állt oltár elé a főváros katedrálisában.

A szertartást követően rózsaszirmokat szórtak rájuk, ettől pedig igazi filmbeillő, romantikus élményben lehetett részük.

Végre megtörtént: Harry herceg megkérte barátnője kezét

Egy Buckingham-palotához közeli forrás azt szivárogtatta a Hollywoodlife-nak, hogy Harry herceg megkérte Meghan Markle kezét, mégpedig annak rendje és módja szerint: a lány édesapjától. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.