B. László teherbe ejtette a 13 éves lányát

Forrás: Shutterstock -
nemi erőszak gyermekbántalmazás metoo gyermek szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgot tett a tápiószelei férfi: saját lányát ejtette teherbe. 

B. Lászlót azzal vádolják, hogy hónapokon keresztül bántalmazta szexuálisan a 13 éves lányát. A hírek szerint a tápiószelei férfi a szexuális erőszak előtt minden alkalommal gyuladáscsökkentőket adott a kislánynak, aki ezek hatására elkábult, elaludt, vagy eszméletét vesztette.

Viki ennek következtében teherbe esett az édesapjától, és hiába vette észre az egyik tanárnője a gömbölyödő hasát, a várandósságot nem lehetett megszakítani, így 2014. decemberében életet adott egy kisfiúnak.

Nem csak az elkövetőt, hanem az áldozat édesanyját, Évát is vádolják, aki nem tett semmit a helyzet megoldására, pedig tisztában volt azzal, hogy László mit művelt a lánnyal. Sőt, mint kiderült, az apuka arra is rávette Vikit, hogy valaki mást nevezzen meg a közös gyermekük édesapjának.

B. László többször is megerőszakolta a lányát, majd arra kényszerítette a lányt, hogy hazudjon a bíróságon Forrás: Shutterstock

Ezt követően pedig a lány megváltoztatta a vallomását: a nemi erőszak helyett már azt mondta, közös beleegyezéssel történtek az aktusok. Hétfőn is tárgyalás volt az ügy kapcsán, ítélet még nem született. Az apa egyik ismerőse nyilatkozott a Borsnak, és nem tudott sok jót mondani B. Lászlóról:

"Emlékszem, a kocsijába mindig be volt készítve egy balta, ha esetleg valami nézeteltérése adódna valakivel. Kicsi, de gonosz ember." - mesélte az ismerős, aki azt is elmondta, hogy az élettársa tartotta el, akinek ezért 3 műszakban kellett dolgoznia. A férfi elszedte az összes pénzét, sakkban tartotta, zsarolta. Az ismerős szerint valószínű, hogy Éva ezért nem vált el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.