Halálra erőszakolta szomszédja tyúkját egy fiú

Forrás: Thinkstock -
állat erőszak tyúk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztattak egy 14 éves pakisztáni fiút. A szomszédja szemtanúkkal azt állította, megerőszakolta a tyúkját, az állat pedig elpusztult. A szexuálisan frusztráltnak nevezett tinédzser a gyanú szerint a szomszéd boltjából lopta a kisállatot.

A rendőrség nyilatkozata szerint az orvosi vizsgálatok megerősítették a gyanút, a fiút letartóztatták, aki később beismerő vallomást tett - írja a Mirror.

Forrás: Thinkstock

Lengyel Anna dramaturg szerint Kero kártékonyabb, mint Marton Lászlóhttp://www.life.hu/news/20171116-lengyel-anna-szerint-kero-kerenyi-miklos-gabor-kartekonyabb-mint-marton-laszlo.htmlLengyel Anna dramaturg a színházi zaklatási botrányok kapcsán beszélt Marton Lászlóról és Kerényi Miklós Gáborról. Kifejtette, az Operettszínház elbocsájtott művészeti vezetője kártékonyabb, mint a Vígszínház egykori főrendezője. News--Felakasztotta magát egy férfi a Battyhány téren a metróalagútbanhttp://www.life.hu/news/20171116-felakasztotta-magat-egy-ferfi-a-battyhany-teren-a-metroalagutban-csutortokon.htmlAz Origó információi szerint egy férfi a metróalagútban akasztotta fel magát.NewsOrigoBorús ég, mínuszok, eső szitálás: így alakul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20171116-idojaras-2017-november-kozepen.htmlNem az a kifejezett kirándulóidő következik a hét második felében. News--Pénteken ismét hidegfront várhatóhttp://www.life.hu/news/20171102-penteken-ismet-hidegfront-varhato-idojaras.htmlNapsütésés időt, szeles, esős hidegfront válthatja a hétvégén. News--Fejbe lőtte kliensét egy örömlány, mert rosszul csinálta az orális szexet (18+)http://www.life.hu/news/20171111-fejbe-lotte-klienset-egy-oromlany-mert-rosszul-csinalta-az-oralis-szexet-washington-allamban.htmlNem tudta, hogyan közölje kliensével, hogy ügyetlen, ezért fejbe lőtte orális aktus közben a 36 éves férfit a 21 éves prostituált. Legalábbis erre hivatkozott. Az eset még október 24-én történt Washington államban a tettest azonban csak a napokban fogták el. News--Magyarországot is elérte a radioaktív felhő http://www.life.hu/news/20171111-magyarorszagot-is-elerte-a-radioaktiv-felho-az-orszagos-atomenergia-hivatal-tajekoztatasa-szerin.htmlA francia Sugárzásvédelmi és Nukleáris Biztonsági Intézet csütörtöki közlése szerint baleset történhetett egy oroszországi vagy kazahsztáni nukleáris létesítményben szeptember utolsó hetében. Ebből az Európa felett megjelent radioaktív felhőből következtetnek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.