A szakértői vizsgálat szerint a borsodnádasdi Csenge még élt, mikor aknába dobták

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gyilkosság halál Borsodnádasd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó tragédia rázta meg Borsodnádasdot. Egy 17 éves fiatal lányt gyilkoltak meg, Csenge testét a templomkert melletti vizes aknába dobta az elkövető. Mostanra már biztos, hogy a fiatal lány még élt, amikor bedobta őt gyilkosa a sötét verembe.

Borzalmasan ért véget a 17 éves borsodnádasdi Csenge élete, egy sötét aknában fulladt meg. A szörnyűség elkövetésével vádolt B. Roland azt állította, hogy meggyőződése volt, a lány már nincs életben, ezért dobta testét az aknába. A szakértői vizsgálat szerint viszont Csenge még élt, amikor bedobták őt a sötét verembe.

A templomkert melletti aknába dobták Csenge testét Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Ebben az ügyben meglátásom szerint az átlagosnál is nagyobb szerep jut a szakértőknek. Az áldozaton és védencemen kívül ugyanis senki nem volt ott azon az estén, vagyis egyáltalán nincs szemtanúja az esetnek. Védencem továbbra is tartja magát a korábban elmondottakhoz" – mondta a Blikknek az esettel kapcsolatban dr. Boschánszky Iván, a gyanúsított ügyvédje.

Mint ismeretes, Csenge egy szalonnasütés után tűnt el, a rendőrséget a fiatal lány édesanyja értesítette. A barátok kihallgatása után világossá vált, hogy a lány utolsó óráit egy bizonyos B. Rolanddal töltötte, aki először tagadta, hogy köze lenne Csenge halálához, de a hazugságvizsgálaton megbukott így bevallotta, hogy együtt töltötték az utolsó órákat. Állítása szerint azonban a lány kétszer is elment valahová, másodjára meztelenül, eszméletlenül talált rá, és mivel azt hitte, meghalt, bedobta a templomkert melletti aknába, melynek víz volt az aljában. Ebben fulladt meg végül a kislány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.