Sellővé változott a 24 éves Christian Riel, imádja új életét

Forrás: NORTHFOTO/Christian Riel / mediadrumworld.com/Christian Riel / Mediadrumworld.Com -
úszás óceán szilikon sellő A kis hableány hal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már gyermekként is A kis hableány volt a kedvenc rajzfilmje a Floridában élő Christian Rielnek, felnőttként sem nyugodott bele, hogy nem úszhat úgy, akár egy hal. Szilikonból sellőfarkat készíttetett magának, most pedig úgy él, ahogy mindigis akart: sellőként.

Saját medencéjében és az óceánban is úgy úszik, akár egy sellő a 24 éves Christian Riel - írja a Daily Star. A férfinek gyermekként is A kis hableány volt a kedvence mesélje, már akkor tudta: úgy szeretne élni, akár egy sellő.

Sellő lett, nem csinálná vissza Forrás: NORTHFOTO/Christian Riel / mediadrumworld.com/Christian Riel / Mediadrumworld.Com

A floridai férfi 1600 dollárért, azaz több mint 400 ezer forintért készíttetett magának egy szilikonból készült halfarkat. Így álma valóra válhatott, családja és barátai sem szégyellik a különös hóbortot, boldogan úszkálnak vele, fotózzák, videózzák.

"A bokám nagyon fáj, ha egy óránál tovább viselem a farkam, és néhány óra úszás után homályosan látok a sós vagy a klóros víz miatt" - sorolja Christian életmódja hátrányait. Mindez azonban nem tartja vissza, boldogan lubickol a vízben méregdrága kiegészítőjével együtt, élményeit pedig Instagram-oldalára is feltölti.

Narancssárga hó lepte el Kelet-Európa hegyeithttp://www.life.hu/news/20180326-narancssarga-ho-lepte-el-kelet-europa-hegyeit.htmlMárcius utolsó hétvégéjén narancsszínű hó esett a kelet-európai hegyekben. A táj első látásra nagyon bizarr, félelmetes, de van a jelenségre magyarázat.NewsOrigoNevet keresnek a fővárosi állatkert gorillakölykénekhttp://www.life.hu/news/20180327-nevet-keresnek-a-fovarosi-allatkert-gorillakolykenek.htmlNevet keresnek a Fővárosi Állat- és Növénykert három hónapos gorillakölykének, a szavazatokat csütörtök délig várják.NewsOrigoFöldönkívülit fotózhattak a Holdon: videóhttp://www.life.hu/news/20180326-foldonkivulit-fotozhattak-a-holdon-video.htmlEgy kínai űrszonda fotóján a Holdon lévő sziklának dőlő furcsa alakot szúrt ki egy ufóhívő férfi. NewsOrigoÍgy tervezz a hosszú hétvégére: Németh Lajos elárulta, lesz-e kirándulóidőhttp://www.life.hu/news/20180326-igy-tervezz-a-hosszu-hetvegere-nemeth-lajos-elarulta-lesz-e-kiranduloido.htmlKözeledik a négynapos hosszú hétvége, mindenki tervezget és arra kíváncsi, vajon milyen idő várható, lehet-e kirándulni. Most Németh Lajos választ adott erre a kérdésre. NewsOrigoBotrány a Facebooknál: telefonhívásainkat és sms-einket is tárolhatjákhttp://www.life.hu/news/20180326-botrany-a-facebooknal-telefonhivasainkat-es-sms-einket-is-tarolhatjak.htmlTelefonhívásainkat és sms-einket vagy épp mms-einket is rögzítheti a Facebook, sőt olyanokét is, akik nem is a közösségi oldal felhasználói. Vajon mire számíhatnak ezután Zuckerbergék? News--Négyéves kislányának testét árulta hirdetésben a wisconsini apa, Andrew James Turley (18+)http://www.life.hu/news/20180326-negyeves-kislanyanak-testet-arulta-hirdetesben-a-wisconsini-apa-andrew-james-turley.htmlHirdetést adott fel a wisconsini Andrew James Turley, saját lányának testét árulta. Pénteken ítélték el a férfit gyermekkereskedelem és prostitúcióra való kényszerítés miatt: 60 év börtönbüntetést kapott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.