A Dunában találtak meg a decemberben eltűnt Molnár Márió Viktor maradványait

Forrás: Thinkstock -
halál Duna fiú anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December közepén tűnt el nyomtalanul a 19 éves fiú, hozzátartozói pedig hiába reménykedtek, nem sikerült élve megtalálni. Maradványait a Dunából emelték ki, az édesanyja azonosította a holttestet. A hatóságok nyomoznak, keresik a magyarázatot a történtekre. 

Molnár Márió Viktor december közepén tűnt el, és sajnos már csak a holtteste került elő, pedig édesanyja és barátnője a végsőkig reménykedtek, visszatér még hozzájuk a 19 éves fiú. Viktor nagyatádi, de Győrben dolgozott, ott élt albérletben szerelmével. Azt egyelőre nem tudni, hogyan történt a tragédia, csak annyi biztos, hogy december 14-én már nem lehetett elérni a fiatal fiút.


A remény és a sok-sok ima ellenére a fiút a Ripost információi szerint már nem találták meg élve, maradványait a Dunából emelték ki. Szerelme nem tudja elfogadni, hogy a 19 éves fiú már soha nem megy haza. „

a lenne még egy percem, hogy beszéljek hozzá, akkor kérlelném, hogy ne hagyjon itt:

Csatornába dobták az újszülöttet, rátalált egy tacskó, túléltehttp://www.life.hu/news/20180411-csatornaba-dobtak-az-ujszulottet-ratalalt-egy-tacsko-tulelte.htmlFeltehetően édesanyja dobta a csatornába azt az újszülött csecsemőt, akire egy nő talált rá, miközben a kutyáját sétáltatta. A baba a csodával határos módon megmenekült, egy gyermekotthonban várja, hogy valaki örökbefogadja. NewsOrigoÉlő adásban esett bele a medencébe a riporter: videóhttp://www.life.hu/news/20180411-elo-adasban-esett-bele-a-medencebe-a-riporter-video.htmlA riporterek rémálma az, ami Mike Bushellel történt: a brit tévés élő adásban esett hatalmasat, nem is akárhova, egy medencébe. News--Segítséget kér a rendőrség: ismeretlen, elhunyt férfi találtak Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180411-segitseget-ker-a-rendorseg-ismeretlen-elhunyt-ferfi-talaltak-budapesten.htmlÁprilis elsején, az V. kerületben egy halott férfit találtak a járókelők, iratok nem voltak nála. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az azonosításhoz.News--Spermát lőtt az űrbe a NASAhttp://www.life.hu/news/20180411-spermat-lott-az-urbe-a-nasa-kiserlet.htmlNem mindennapi kísérletbe fogott a NASA: spermát lőttek az űrbe. News--90 ezer éves emberi ujjcsontokat találtak, ez átírhatja mindazt, amit eddig tudtunkhttp://www.life.hu/news/20180411-90-ezer-eves-emberi-ujjcsontokat-talaltak-ez-atirhatja-mindezt-amit-eddig-tudtunk.htmlAz Oxford egyetem kutatói találták azokat a csontokat, amelyek átírhatják mindazt, amit eddig az emberiségről tudtunk. A lelet 90 ezer éves. NewsOrigoSzakadékba zuhant autójával és meghalt egy magyar férfi Székelyföldönhttp://www.life.hu/news/20180411-szakadekba-zuhant-autojaval-es-meghalt-egy-magyar-ferfi-szekelyfoldon.htmlSzakadékba zuhant autójával és meghalt egy 38 éves magyarországi férfi Székelyföldön - közölte szerdán honlapján a Hargita megyei rendőrség.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.