Repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt az Instagramon népszerű modell, Mariah Sunshine Coogan

Forrás: Instagram/Mariah Sunshine Coogan -
modell halál repülőgép-szerencsétlenség Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Repülőgép-szerencsétlenségben veszette életét a kaliforniai Mariah Sunshine Coogan, aki az Instagramon modellként vált ismertté. Összesen hatan haltak meg a balesetben.

Összesen hatan haltak meg egy tragikus repülőgép-szerencsétlenségben, köztük Mariah Sunshine Coogan, aki Instagramon vált népszerűvé. A fiatal kaliforniai lány mellett volt még egy modell a fedélzeten, a 22 éves Helena Lagos. Rajtuk kívül még négy ember vesztette életét: Amanda Patel és James Pedroza, a két további utas személyazonosságát eddig még nem tudták kideríteni a hatóságok.

Repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt az Insatgramon népszerű modell Forrás: Instagram/Mariah Sunshine Coogan

Mindannyian egy kisgéppel utaztak Las Vegas felé, de nem sokkal a felszállás után egy golfpályára zuhantak. A hatóságok vizsgálják, mi okozhatta a tragédiát, de úgy vélik, a gép nem volt felkészítve hat ember szállítására. Az egyelőre rejtély, hogy ki volt a pilóta. Feltételezik, hogy a 28 éves James Pedroza lehetett, ugyanis a repülőgép az övé volt, ám pilótaengedélye nem volt. Az utasok közösségi oldalakra feltöltött képei sem segítenek, az egyiken ugyanis a pilótafülkében ül Pedroza, a másikon viszont az utastérben - írja a What's Trending.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.