A darnózseli hentes feleségéé is lehet a Fertő tóban talált maradvány

"Forrás: Cs.J. " -
maradvány Darnózseli Fertő-tó VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fertő tóban talált maradványról először azt hitte a közvélemény, hogy VV Fannié, de az újabb információk egy másik magyar gyilkossági ügyhöz kapcsolják a torzót. A darnózseli hentes feleségéé is lehet a maradvány.

A Fertő tóban fej és karok nélküli torzót találtak az osztrák oldalon, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy magyar az áldozat. Vizsgálják is az itthoni haláleseteket és eltűnéseket egyezőséget keresve. Mivel a torzó és a később megtalált fej, kéz nélküli alsókarok, comb és lábszár nincsenek jó állapotban, az azonosítás elhúzódhat. Sokak gondoltak azonban egyből VV Fanni esetére, a lány holttestét ugyanis hónapok óta nem találja a rendőrség, az elméletet alátámasztja az is, hogy a GPS-jelek alapján a gyilkossággal gyanúsított személy Bécsben is járt csomagtartójában Fanni testével.

Még nem tudják, kié a Fertő tóban talált test "Forrás: Cs.J. "

Az újabb információk azonban nem támasztják alá azt a feltételezést, hogy VV Fannié lehet a torzó,

egy másik magyar gyilkossági ügyhöz kapcsolják, méghozzá a darnózseli henteshez.

Mint ismeretes, a vád szerint N. János megölte gyógytornász feleségét, maradványait pedig eltűntette. Hiába találtak kertjében női holttestből származó tüdőt és szívet, 2016-ban mégis felmentette a bíróság, mert a szerveket annyira szétroncsolták sósavval, hogy nem lehetett száz százalékban kimondani, hogy K. Judité voltak. Az ügyet most újratárgyalják. A tóban talált maradványról az a hír járja, hogy egy ideig hűtőben tárolták az Ö24 nevű lap szerint, ráadásul

a torzó több belső szerve is hiányzik.

Hivatalosan még nem zárták le azonban a vizsgálatot, addig nem lehet csak találgatni arról, kihez is tartoznak a maradványok – írja a Bors.

A Budapesti Műszaki Egyetem mosdójában kukkolják a lányokathttp://www.life.hu/news/20180418-a-budapesti-muszaki-egyetem-mosdojaban-kukkoljak-a-lanyokat.htmlFigyelmeztetéseket tettek közzé a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem női mosdóiban, ugyanis többször előfordult, hogy illetéktelenek a vécéket elválasztó falon átnyúlva készítettek felvételeket a lányokról. News--Meghalt Barbara Bush volt amerikai first ladyhttp://www.life.hu/news/20180418-meghalt-barbara-bush-volt-amerikai-first-lady-92-eves-volt.htmlMeghalt Barbara Bush, az Egyesült Államok egykori first ladyje. 92 esztendősen, kedden éjjel érte a halál. News--Melegszik az idő, sok napsütés várhatóhttp://www.life.hu/news/20180418-melegszik-az-ido-sok-napsutes-varhato-szerdan.htmlBorús, esős idővel indult a hét, ám szerdán végre sokkal jobbra számíthatunk. NewsOrigoGyárfás Tamást gyanúsítják Fenyő János meggyilkolásával: jelenleg is zajlik a kihallgatásahttp://www.life.hu/news/20180417-gyarfas-tamast-gyanusitjak-fenyo-janos-meggyilkolasaval.htmlFenyő János vállalkozót húsz évvel ezelőtt lőtték agyon autójában. Gyilkosát már letartóztatták, a felbújtót azóta is keresik. Gyárfás Tamást gyanúsítják azzal, hogy megbízást adott a szörnyű tett elvégzésére. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoTöbb, a torzóhoz tartozó testrész került elő a Fertő-tónálhttp://www.life.hu/news/20180417-tobb-a-torzohoz-tartozo-testresz-kerult-elo-a-ferto-tonal.htmlKét kart kézfej nélkül, egy lábszárat és egy combot találtak, amelyek feltételezhetően a Fertő-tónál megtalált torzóhoz tartoznak. Már az osztrák rendőrség sem zárja ki, hogy esetleg Novozánszky Fannié lehet a test, az azonosítás azonban még tart. NewsOrigoFertőzésveszélyes a nyilvános mosdók kézszárítójahttp://www.life.hu/news/20180416-fertozesveszelyes-a-nyilvanos-mosdok-kezszaritoja.htmlSokan félnek a nyilvános mosdókban elkapható fetőzésektől, azonban kevesen gondolnák, hogy akkor a legkönnyebb összeszedni a kórokozókat, amikor már kezet mostunk. A kézszárítók ugyanis remek táptalajt biztosítanak ehhez. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.