Krystina Butel 67 millió forintot költött plasztikai műtétekre, karikatúraként néz ki

plasztikai műtét Krystina Butel műtét orvos karikatúra beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint is a plasztikai sebészet függője Krystina Butel, aki 190 ezer fontot, azaz 67 millió forintot költött palsztikai műtétekre. Saját karikatúrájára akart hasolítani, sikerült neki. Azt mondja: vőlegényének tetszik a külseje.

"Amikor először megpillantottam a rólam készült karikatúrát Ibizán, már tudtam, hogyan akarok kinézni" - mesélte Krystina Butel, aki 190 ezer fontot, azaz 67 millió forintot költött plasztikai műtétekre azért, hogy a rajzra hasonlítson.

#gym #teammusclemakers #rotherham #musclemakersgym

Krystina Butel (@krystinabutel) által megosztott bejegyzés,

"A mellei olyanok voltak mint a strandlabdák, az ajkai nagyon, a dereka pedig vékony. Féltékeny voltam rá, így már tudtam, mi akarok lenni az életben" - folytatta Butel. A Dailystar cikke szerint azonban álma még nem vált teljesen valóra. Azt mondja, a plasztikai sebészet már függőség nála és egy életen át tartó hobbi. Addig nem áll le vele, amíg meg el nem érti teljesen az áhított külsőt.

Az üzletasszony egyébként már saját fodrász szalont és edzőtermet nyitott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.