Tizenöt perc után kihátrált a házasságból a dubaji férj: összeveszett apósával

Forrás: Thinkstock -
házasság válás Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg az egyik legrövidebb házasság zajlott le Dubajban nemrég, a férj ugyanis 15 perc után semmissé tette az egészet: összeveszett apósával.

Házasságkötés előtt a férj és az apa megegyeztek a menyaszsonypénzben, vagyis abban az összegben, amit a házasság után a férfi fizet az apának a lányáért. Százezer emirátusi dirhamot (körülbelül 7,5 millió forint) kellett fizetnie a férjnek, melynek felét már az esküvő előtt, a szerződés aláírásakor átadta.

Mindössze 15 percig volt házas a pár Forrás: Thinkstock

A másik felét pedig akkor kellett a vőlegénynek kifizetnie, mikor már hivatalosan is házastársakká váltak, az após pedig rögtön követelte is. Abban a pillanatban, hogy törvényesen házasok lettek, az após elkezdte nyüstölni a férjet, aki néhány percig nyugtatgatta, majd bedühödött annyira, hogy még ott a bíróságon beadta a keresetet - írja a Gulf News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.