Halálos baleset történt hajnalban az M3-ason, lezárták az autópályát

autópálya haláleset baleset autóbaleset M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ember meghalt egy balesetben az M3-as autópályán Mezőkövesdnél hétfőre virradó éjjel, a helyszínelés idejére a sztrádát Miskolc irányába teljes szélességében lezárták - közölte az MTI-vel Szabó Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Tájékoztatása szerint egy ukrán felségjelzésű tehergépjármű - vélhetően műszaki hiba miatt - megállt a leállósávon, a sofőr és egyik utasa kiszállt. A két férfit egy, a külső sávon közlekedő magyar rendszámú kisteherautó elütötte, és mindketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az M3-as autópályát Miskolc irányába teljes szélességében lezárták, a forgalmat a füzesabonyi lehajtónál a 3-as számú főútra terelték - közölte a sajtóreferens.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.