Öngyilkosságot kísérelt meg a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja, F. Ferenc

Forrás: police.hu -
sólyi gyerekgyilkosság gyilkosság gyerekgyilkosság börtön öngyilkosság F. Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkosságát készítette elő F. Ferenc, aki korábban bevallotta: ő követte el a sólyi gyerekgyilkosságot. A kamasz fiú öngyilkosságát megakadályozták a fegyőrök, majd az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetbe szállítják megfigyelésre.

Mint ismeretes: F. Ferenc beismerte, hogy májusban megölte barátja húgát, a 8 éves Adriennt. Egy kővel bezúzta a fejét, majd a patakba dobta testét. A lány halálát fulladás okozta.

A Bors információi szerint a fiú öngyilkosságot kísérelt meg a veszprémi börtönben, ahol raboskodott. "Az egyszemélyes, bekamerázott zárkában őrzött fiatalember lepedőcsíkokat vágott, majd azokat összecsomózta, ám mielőtt a nyakába tehette volna, az őrök berohantak és megakadályozták terve végrehajtásában" - írta a Bors. Ezután az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetbe szállítják megfigyelésre a büntetésvégrehajtás protokollja szerint.

A sólyi gyerekgyilkosságot beismerő F. Ferenc öngyilkos akart lenni a börtönben Forrás: police.hu

A lap megkereste Adrienn édesanyját, aki szerint megszólalt a fiú lelkiismerete.

"Megszólalhatott a lelkiismerete, megváltás lenne számára a halál. Ezt azonban még nem érdemli meg. Azt kellene visszakapnia, amit ő okozott a lányomnak" - mondta a lapnak az édesanya. Meg akarták kérdezni az esettel kapcsolatban F. Ferenc szüleit is, ám nem akartak nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.