Megbukott a poligráfos vizsgálaton az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre

Forrás: RTL Klub -
poligráf vizsgálat eltűnt villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosonmagyaróvár környékéről több villanyszerelő is eltűnt, a feltételezett gyilkost elfogták a rendőrök. Kiderült, hogy a férfi megbukott a poligráfos vizsgálaton. 

A Mosonmagyaróvárról eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán feltételezett gyilkosát megtalálták, É. Imrét gyanúsítják a tett elkövetésével. A villanyszerelőnek márciusban veszett nyoma, korán ment el, és csak annyit mondott családjának, munkaügyben találkozik egy férfivel. Azóta nem látták Zoltánt, É. Imrét pedig először tanúként hallgatták ki, de hamar ő lett a bűntett gyanúsítottja. Ráadásul őt vádolják egy másik villanyszerelő eltűnésével is. A Fókusz megtalálta É. Imre feleségét, aki nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, ő hisz férje ártatlanságában.

Ő Mácsik Zoltán, a márciusban eltűnt villanyszerelő Forrás: RTL Klub

A gyanúsított nem tagadja, hogy találkoztak Mácsik Zoltánnak és azt sem, hogy elszámolási vitájuk volt, de azt igen, hogy megölte volna a férfit.

Kiderült azonban, hogy É. Imre a poligráfos vizsgálatokon megbukott

annál a résznél, mikor arról faggatták, milyen módon végezhetett áldozatával. Az igazságügyi szakértő szerint a férfi kezén lőszerre utaló nyomokat is találtak.

A légynek sem tudna ártani, nemhogy embert bántana.

É. Imréhez köthető helyen találták meg az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját


A nyomozás során megtalálták a rendőrök a márciusban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját egy, a főnökéhez, É. Imréhez köthető helyen, aki már előzetes letartóztatásban van. A holttestet még nem találták meg, de számos közvetett bizonyítékot gyűjtöttek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.