Túl jól nézett ki, ezért kirúgták egy angol tévétől a fiatal lányt, Emma Hulse-t

Forrás: Instagram/Emma Hulse -
kinézet kirúgás angol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy napot töltött az angol tévénél Emma Hulse, állítása szerint azért rúgták ki, mert túl jól néz ki. 

Produkciós pozícióba jelentkezett egy angol tévéhez a 24 éves Emma Hulse, de már első napján kirúgták az állásából. A baj azonban az, hogy nem a munkájával, hanem a kinézetével volt gondja a főnökének, jelesül az, hogy túlságosan jól néz ki. „Modell vagy? Miért nem a kifutón vagy?" – ezt a kérdést tette fel a férfi Emmának, aki teljesen megrökönyödött.

Túl jól nézett ki, ezért kirúgták Forrás: Instagram/Emma Hulse

Elmondása szerint ugyan volt rajta rúzs, de egyáltalán nem volt kihívó sem a sminkje, sem az öltözéke. „Aztán elvette a számomat és azt javasolta, hogy igyunk meg egy italt" – tette hozzá a lány, akit kirúgtak, mire az irodából visszaért az asztalához. Az az üzenet fogadta, hogy már nem tartanak igényt a munkájára. „Sok cégnél dolgoztam, de eddig sehonnan nem küldtek el a kinézetem miatt" – számolt be csalódottságáról a lány. A cégtől azóta kirúgták azt a férfit, aki elbocsátotta a lányt - írja az iHeart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.