A BBC bemutatta, mit tesz az állatokkal a műanyag, a műsorvezető könnyekben tört ki

műanyag hulladék környezetvédelem állatok BBC állatvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drowning In Plastic címmel jelent meg a BBC legújabb filmje, melyben azt mutatják be, mit tesz az állatvilággal a műanyag hulladék. A nézők teljesne ledöbbentek, a műsorvezető is könnyekben tört ki a felvétel során. 

Nemcsak a nézőket, de a magát a műsorvezetőt is megdöbbentette a BBC új filmje, a Drowing In Plastic, melyben azt mutatják meg, hogy a műanyag hulladék milyen szörnyű dolgokat művel az állatvilággal.

A műsorvezető, Liz Bonnin állatvédőkhöz csatlakozott, akik madarak gyomárból mosták ki a lenyelt műanyag hulladékot, de fókákat is próbáltak menteni, ám egy fiatal egyed elpusztult a nyaka köré tekeredett műanyagtól.

A nézők közül sokan felháborodtak, van, aki a műanyag betiltását követeli.

"Nem tudom, meddig tudom nézni. Fájdalmas, amit a bolygónkkal teszünk" - írta az egyik kommentelő.

Liz Bonnin azt mondta: "Teljesen összetörtem". Majd így folytatta: "Én csak egy vagy két éjszakát csináltam ezt, de ezek a srácok 60 éjszakán át. Nem tudom, hogyvan bírják ezt" - idézte a szavait az Express.

Angliában 40 éven keresztül rabszolgaként tartottak egy férfithttp://www.life.hu/news/20181004-angliaban-40-even-keresztul-rabszolgakent-tartottak-egy-ferfit.htmlFeltehetőleg 40 éven át volt rabszolga az a a férfi, akit egy bejelentés után sikerült kiszabadítani Angliában: az áldozatnak egy apró fészer volt a lakhelye, amelyben semmi más nem volt csak egy szék, és egy takaró. NewsOrigoÖsszeszedtük kedvenc állati Insta-sztárjainkat az állatok világnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/news/20181004-osszeszedtuk-kedvenc-allati-instasztarjainkat-az-allatok-vilagnapja-alkalmabol.htmlAz állatok lehetnek viccesek, aranyosak, furcsák, sőt még flegmák is. Egy biztos: nagyon szerethetők. Az állatok világnapja alkalmából összeszedtük a kedvenc állati Insta-sztárjainkat, akik minden nap mosolyt csalnak az arcunkra. News--Sikeres üzletasszony elárulta, hogyan kell felszedni a gazdag nőkethttp://www.life.hu/news/20181004--sikeres-uzletasszony-elarulta-hogyan-kell-felszedni-a-gazdag-noket.htmlUgyan még mindig az a sztereotípia, hogy a nők keresnek maguknak gazdag férfit, pedig ez azért már fordítva is előfordul. Egy sikeres üzletasszony most tanácsokkal látta el azokat a férfiakat, akik pénzes nőkre hajtanak. NewsOrigoKellemes őszi idő várható a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20181004-kellemes-oszi-ido-varhato-a-hetvegere-oktober-idojaras.htmlThinkstockKét hétre bezár holnaptól a Déli pályaudvar, kezdődik a felújításhttp://www.life.hu/news/20181003-ket-hetre-bezar-holnaptol-a-deli-palyaudvar-kezdodik-a-felujitas.htmlFelújítás miatt bezár a Déli pályaudvar október 4. szerdától október 17-ig. Íme a legfontosabb tudnivalók a közlekedéssel kapcsolatban. News--Kizuhant egy frissen műtött nő az Országos Onkológiai Intézet ablakánhttp://www.life.hu/news/20181003-kizuhant-egy-frissen-mutott-no-az-orszagos-onkologiai-intezet-ablakan.htmlMásnap hazamehetett volna a kórházból, ám éjszaka kizuhant az ablakon Sztojka Izabella édesanyja. Az eset körülményeit még vizsgálják. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.