A hűtő mögött, meztelenül találták meg a futónő támadóját

Forrás: Thinkstock -
futónő rendőrség meztelen erőszak támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid idő alatt elfogták a rendőrök Makai Viktória futónő támadóját. A férfi már otthon volt, a kiérkező rendőröknek a felesége nyitott ajtót, a férfi pedig anyaszült meztelenül kuporgott a hűtő mögött. 

Futás közben támadta meg Makai Viktóriát egy férfi. Megpróbálta megerőszakolni, a férje lépett közbe, aki nem találta otthon a feleségét, és a keresésére indult.

Oláh Dávid törzsőrmester a Zsaru Magazinnak mesélt az ügyről. A cikket a 24.hu szemlézte. "A futónő később elmesélte, hogy mindössze pár száz métere volt már csak hátra, amikor észre vette, hogy valaki követi. Feszélyezte a helyzet, ezért jobbnak látta, ha elengedi. A nyomában loholó férfi azonban nem ment el mellette, hanem a földre rántotta. Amikor az áldozat felállt, és próbált segítségért kiáltani, a támadó befogta a száját, majd leütötte a vergődő asszonyt. A nő ismét a földre zuhant, megpróbált kiszabadulni, de ekkor a férfi megint ököllel ütötte az arcát. H. István aktust akart, és a hajánál fogva húzta a nőt egy kietlenebb részre. Ráparancsolt a rettegő bántalmazottra, hogy feküdjön a hasára, eközben pedig megszabadult a ruháitól" - idézte Oláh Dávid szavait a portál.

Makai Viktória küzdött támadójával (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

Makai Viktória már látta néhányszor a férfit egy közeli boltban, a rendőrök is azonnal oda indultak. Az üzletvezető elmondta, hogy a férfi nemrég indult el a céges rendezvényről, alkoholt is fogyasztott.

A támadó, H. István felesége épp akkor telefonált az üzletbe, hogy a férje sérüléseiről érdeklődjön. A rendőrök azonnal a ház felé vették az irányt, ahol a felesége nyitott ajtót, a férfi pedig a hűtő mögött kuporgott meztelenül.

H. István ellen szexuális erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.