Férjhez ment India leggazdagabb emberének lánya: 28 milliárdot költöttek a lagzira

lakodalom esküvő luxus India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten férjhez adta lányát India leggazdagabb embere. Szinte szó szerint hét országra szóló lakodalmat tartott a család.

Nem mindennapi esküvőre került sor a minap Indiában: az ország leggazdagabb emberének lánya ment férjhez. A lagzi, ami több napig tartott, állítólag 28 milliárd forintba került összesen.

A Ripost azt írja, az örömapa, Mukesh Ambani vagyona nagyjából 43,5 milliárd dollár, így valószínűleg nem okozott neki nagy problémát ennek az összegnek a kifizetése.

Isha Ambani és Anand Piramal az Udaipurban található 27 emeletes Ambani-toronyban mondta ki a boldogító igent. Az épület és az oda vezető út elképesztő pompában úszott, több száz méternyi égősor és több ezer élő virág díszített mindent.

Az eseményen állítólag rengeteg világsztár vett részt, köztük Priyanka Chopra színésznő, aki szintén nemrég házasodott: Nick Jonashoz ment hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.