VV Fanni édesanyjának a mai napig rémálmai vannak

Forrás: police.hu -
gyilkosság gyász VV Fanni rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni édesanyja képtelen túltenni magát a történteken. Elárulta, szerinte a lányát a pénz miatt ölte meg gyilkosa.

Nincs túl jól lelkileg VV Fanni édesanyja, teljesen összetört lánya eltűnése óta. Nem lel megnyugvást, nem érti, lányának miért kellett meghalnia.

Teljesen megtörtem, egy életre tönkretett a gyilkos. Arra gondoltam, hogy majd ahogy múlnak a napok, jobban leszek, és felejteni fogok, de nem így történt. Pont ellenkezőleg: most fájdalmasabbak a napok, mint amikor kiderült a gyilkosság” – idézi Katalin szavait a Sorry magazinból a Blikk Rúzs.

VV Fanni édesanyja nyilatkozott Forrás: police.hu

Az édesanya hozzátette, családjában a mai napig folynak a találgatások, miért ölhette meg Fannit a gyilkosa. Úgy érzi, tudják a választ.

Meggyőződésem, hogy a pénz motiválta a gyilkost. De persze ezt még mi sem tudhatjuk pontosan. Rémálmaim vannak ezzel kapcsolatban. Aztán felébredek és szembesülök a valósággal. Nem tudom, miért kaphattuk ezt a sorstól...”

Elkezdődött Pásztor Anna zaklatójának tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-elkezdodott-pasztor-anna-zaklatojanak-targyalasa.htmlPásztor Anna zaklatója a bíróságon azt vallotta, már nagyon megbánta korábbi tettét, amikor kést rejtve a cipőjébe ment koncertre, és elmondása szerint soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokOrigoAz Artisjus volt elnöke szerint Petruska András nem plagizálthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-az-artisjus-volt-elnoke-szerint-petruska-andras-nem-plagizalt.htmlA Dal döntőjéből szakértői vélemények alapján zárták ki Petruskát, ám egy másik szakember szerint nem plagizált a zenész. TV + SztárokOrigoCurtis beszélt Balázséknak a rehabilitációjáról: tényleg sporttal és vitaminokkal kezeltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-curtis-beszelt-balazseknak-a-rehabilitaciojarol-tenyleg-sporttal-es-vitaminokkal-kezeltek.htmlCurtis elfelejtette, hogy Balázsékkal rádiós interjúja lesz, de kapott még egy esélyt. Ezúttal sikerült elérni, és őszintén vallott a rehabilitációjáról a rapper. TV + Sztárok--Dér Heni titokban költözött oda a pasijáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-der-heni-titokban-koltozott-oda-a-pasijahoz.htmlDér Heni elárulta, szerinte felesleges túl sokat várni az összeköltözéssel. TV + SztárokOrigoAleska elárulta, annak idején rossz döntést hozott, amikor belevágott a pornózásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-aleska-elarulta-annak-idejen-rossz-dontest-hozott-amikor-belevagott-a-pornozasba.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese rájött, rossz döntést hozott akkor, amikor belevágott a pornózásba. TV + SztárokOrigoLefotózta melleit Ashley Grahamhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-lefotozta-melleit-ashley-graham.htmlHatalmas melleit posztolta ki az Instagram-oldalára Ashley Graham. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.