Két férfi brutális verekedést rendezett a Kertész utcában

Forrás: Shutterstock -
kocsma Kertész utca drog verekedés rendőrség szemtanú alkohol nyak nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több embert is péppé vert két férfi február 21-én este a Kertész utcában, a Vittula nevű szórakozóhely környékén – állítják a szemtanúk. Úgy tudni, volt, akinek a fogát is kiverték, a verekedést minden ok nélkül kezdeményezték.

Nőket és külföldieket is péppé vert két férfi február 21-én este a Vittula nevű szórakozóhely környékén. Az Index a szemtanúk elmondásaira hivatkozva azt írja, hogy vélhetően alkohol és kábítószer hatása alatt álltak. Úgy látták, hogy a szomszédos házból jöttek ki, erőszakoskodtak a vendégekkel, majd a segítségükre siető nagyjából 30 ember közül többnek is súlyos sérüléseket okoztak.

A szemtanúk szerint volt, akinek leszakadt a fél arca, egy nőnek pedig több fogát is kiverték. „Ha nem ketten vannak, hanem mondjuk öten, akkor biztosan meghal valaki” – idézi a portál az egyik szemtanút.

Hatalmas verekedés volt a Kertész utcában Forrás: Shutterstock

Úgy tudni, hogy miután 15 ember földre került vagy elmenekült, a két férfi a szomszédos Prága nevű szórakozóhelyre ment, hogy folytassák a balhét. Az Index úgy tudja, hogy hárman is hívták a rendőröket, akik 15–20 perc múlva érkeztek meg, majd a mentők is megérkeztek, hogy ellássák a sérülteket. A szemtanúk szerint volt, aki figyelmeztette a rendőröket, hogy a verekedők melyik házba menekültek be. A beszámolókból úgy tudni, be is mentek a rendőrök, ám nem állítottak elő senkit.

A portál megkereste a rendőrséget is, akik a következőt válaszolták: „Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2019. február 22-én 1 óra 30 perckor Budapest VII. kerületében, a Kertész utcában egy férfi előzetes szóváltást követően megütötte a sértettet, majd távozott a helyszínről. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre 10 percen belül kiérkező járőrök a szükséges intézkedéseket megtették. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség miatt indított eljárást, válaszadásunkig gyanúsított kihallgatásra nem került sor. A nyomozás érdekeire tekintettel további információt nem kívánunk adni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.