Bekamerázta a garázsát a férfi, hogy megtudja, egy szellem rak-e rendet

pakolás rend garázs szellem rendrakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 72 éves Stephen Mckears meglepő dologra lett figyelmes egy reggel. Műhelyében valaki összepakolt. A családban lévő gyerekek szellemre gyanakodtak, egy barátja segítségével bekamerázta a helyiséget. Amikor megnézte a felvételt, megdöbbent.

Éjjelente valaki rendet rakott a 72 éves Stephen Mckears műhelyében, ahol előszeretettel bütykölget különféle dolgokat. Először azt hitte, képzelődik.

Aztán egy nap kiürítette az egyik tárolódobozt, és a tartalmát szétterítette az asztalon, reggelre azonban megint rend volt. "Azt hittem, megőrültem" – idézi a Bored Panda a férfi szavait.

Ezután egy barátja segítségével bekamerázta a helyiséget. A családban lévő gyerekek szerint bizonyára egy szellem tette. Ám a felvételek megnézése után bizonyos volt, hogy se nem szellem, se nem családtag a ludas.

Egy egér volt az, aki lelkesen összeszedte a dolgokat, még olyan csöveket, csavarokat is megemelt, amelyeket nem kellett volna elbírnia. A videó pedig elképesztően aranyos, és persze bejárta az internetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.