Időjárás: esővel és viharos széllel jön a lehűlés

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső hideg időjárás lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeszélyes tavasz a hét következő napjaiban zord arcát mutatja: szeles, esős időnk lesz.

Szerdán változóan, gyakran erősen felhős időre számíthatunk, délutántól vastagabb felhőzettel. Eleinte elszórtan, estétől egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. A viharos szél mellett még jégeső is előfordulhat. 15 és 21 °C között alakul a hőmérséklet.

Jön a lehűlés Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csütörtökön és pénteken erősen felhős, vagy borult idő lesz; és mindkét nap többfelé valószínű eső, zápor. Több helyen kiadós mennyiségű csapadék ígérkezik. Erős lehűlésre van kilátás: a tartósan csapadékos tájakon mindössze +6, +7 fok várható. A Dunántúlon nagy területen lehet erős a szél – írja a Köpönyeg.hu. Szombaton délelőtt még csak elszórtan, délutántól ismét egyre többfelé lehet eső. 13 fok köré enyhül az idő. Vasárnap hajnalban és reggel még többfelé, majd egyre kevesebb helyen fordul elő újabb csapadék. 12 és 17 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szelfizés közben majdnem meghalt egy 15 éves iskolás lányhttp://www.life.hu/news/20190409-szelfizes-kozben-majdnem-meghalt-egy-15-eves-iskolas-lany.htmlEgy igazán ütős szelfit akart készíteni a 15 éves Milena Oroszországban, ám elveszítette az egyensúlyát, és 30 métert zuhant. Az orvosok most az életéért küzdenek. NewsOrigoSzexrabszolgákat toborzott a Smallville színésznője, Allison Mackhttp://www.life.hu/news/20190409-bevallotta-szexrabszolgakat-toborzott-a-smallville-szinesznoje-allison-mack.htmlSzexrabszolgákat toborzott a Smallville című sorozatból is ismert színésznő, Allison Mack. A színésznő most a bíróságon is bűnösnek vallotta magát. News--Néhány összeesküvés-elmélet szerint marslakók népesíthették be a Földethttp://www.life.hu/news/20190409-nehany-osszeeskuveselmelet-szerint-marslakok-nepesithettek-be-a-foldet.htmlAz összeesküvés-elméletek rajongói szinte naponta állnak elő újabb és újabb teóriákkal azzal kapcsolatban, vajon honnan származik az emberiség, de az ufók is közkedvelt témájuk. Most pedig ezt a kettőt összegyúrták, egyesek szerint ugyanis a marslakóktól származunk. News--Elhunyt Raoul Wallenberg húga, Nina Lagergrenhttp://www.life.hu/news/20190409-elhunyt-raoul-wallenberg-huga-nina-lagergren.htmlMeghalt Nina Lagergren, Raoul Wallenberg II. világháborús svéd diplomata húga – jelentette be hétfőn az általa létrehozott Wallenberg Akadémia Alapítvány. News--Hazaengedhetik É. Imrét, akit az eltűnt villanyszerelők ügyében gyanúsítanakhttp://www.life.hu/news/20190409-hazaengedhetik-e-imret-akit-az-eltunt-villanyszerelok-ugyeben-gyanusitanak.htmlÚjabb fordulat következett be az eltűnt villanyszerelők ügyében. Az egy éve előzetes letartóztatásban ülő É. Imrét most úgy tűnik, kiengedik. Felesége finom ételekkel várja haza, ám az áldozatok családjai nem örülnek. NewsOrigoVegán tüntetők ellen tiltakoztak: nyers májat ettek a nyílt utcánhttp://www.life.hu/news/20190408-vegan-tuntetok-ellen-tiltakoztak-nyers-majat-ettek-a-nyilt-utcan.htmlElképesztő képsorokat rögzítettek Melbourne-ben. Egy vegán tüntetés ellen akart demonstrálni néhány fiatal. A húsevés népszerűsítése érdekében pedig azt találták a legmegfelelőbbnek, ha nyers májat majszolnak az utcán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.