Dunai hajóbaleset: újabb holttestet találtak a Dunában Érdnél

Fotó: Mudra László - Origo -
Duna holttest Dunai hajóbaleset Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 29-án este 9 óra 15 perckor a Viking nevű szállodahajó nekiment a Hableány névre hallgató személyhajónak, amely 7 másodperc alatt elsüllyedt egy koreai turistacsoporttal a fedélzetén. 7 ember csodával határos módon túlélte a balesetet, 7 ember holttestét azonnal megtalálták, a többi áldozatot pedig folyamatosan keresik a hatóság emberei a Duna magyarországi szakaszán. 

Újabb holttestre bukkantak a Duna érdi szakaszán. Ha kiderül, hogy a hajókatasztrófa újabb áldozatát találták meg, akkor még 8 ember holttestét keresik a hatóság emberei, köztük egy magyarét is – mesélte az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ Társadalmi Kapcsolatok Osztályának vezetője, írta meg a Bors.

Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ (TEK) társadalmi kapcsolatok osztályának vezetője Fotó: Mudra László - Origo

Így tölti a mindennapjait a börtönben Jurij C., a Viking Sigyn kapitánya

Az ukrán hajóskapitány, Jurij C., aki a Viking Sigyn szállodahajót vezette a dunai hajóbalesetkor, egy budapesti fegyintézetben várja, hogyan alakul az ügye.

Dunai hajóbaleset: újabb holttestet találtak Érdnélhttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-ujabb-holttestet-talaltak-erdnel.htmlÚjabb női holttestet találtak a Dunában Érdnél; vélhetően ő is a múlt heti hajóbalesetben vesztette életét – jelentette be az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ Társadalmi Kapcsolatok Osztályának vezetője. News--Dunai hajóbaleset: továbbra is veszélyes körülmények között dolgoznak a búvárokhttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-tovabbra-is-veszelyes-korulmenyek-kozott-dolgoznak-a-buvarok.htmlTovábbra is nehéz és veszélyes körülmények között dolgoznak a Dunában a búvárok a múlt szerdai hajóbalesetben elsüllyedt Hableánynál – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat délutáni Híradójában. NewsOrigoDunai hajóbaleset: valószínűleg csak az ünnepek után emelhetik ki a Hableány roncsaithttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-valoszinuleg-csak-az-unnepek-utan-emelhetik-ki-a-hableany-roncsait.htmlNagy eséllyel csak az ünnepek után kezdődhet meg a Hableány roncsának kiemelése a Dunából – mondta Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ (TEK) osztályvezetője szombat délután. NewsOrigoDunai hajóbaleset: összeroppant a Hableány matrózának családjahttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-osszeroppant-a-hableany-matrozanak-csaladja.htmlTeljesen összetört a Hablány matrózának édesanyja, miután csütörtökön megtalálták fia holttestét. Sem az asszony, sem a férfi testvére nem volt képes arra, hogy azonosítsa a holttestet. A család ügyvédje a TV2 Tények című műsorának nyilatkozott. News--Dunai hajóbaleset: négy hevedert vezetnek át a Hablány alatt a kiemeléshezhttp://www.life.hu/news/20190607-dunai-hajobaleset-negy-hevedert-vezetnek-at-a-hablany-alatt-a-kiemeleshez.htmlA műszaki egyetem mérnökeinek számításai alapján négy drótkötélheveder kell a szerencsétlenül járt Hableány hajó kiemeléséhez – jelentette be a Terrorelhárítási Központ (TEK) társadalmi kapcsolatokért felelős osztályának vezetője pénteken Budapesten. NewsOrigoDunai hajóbaleset: azonosítottak két újabb áldozatot, egyikük magyarhttp://www.life.hu/news/20190607-azonositottak-ket-ujabb-aldozatot-egyikuk-magyar.htmlAzonosították a múlt heti dunai hajóbaleset két, a vízből csütörtökön kiemelt halálos áldozatát, egyikük dél-koreai, másikuk magyar - közölte a rendőrség este a police.hu honlapon. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.