Dunai hajóbaleset: újabb holttestet találtak a Dunában Érdnél

Fotó: Mudra László - Origo -
Duna holttest Dunai hajóbaleset Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 29-án este 9 óra 15 perckor a Viking nevű szállodahajó nekiment a Hableány névre hallgató személyhajónak, amely 7 másodperc alatt elsüllyedt egy koreai turistacsoporttal a fedélzetén. 7 ember csodával határos módon túlélte a balesetet, 7 ember holttestét azonnal megtalálták, a többi áldozatot pedig folyamatosan keresik a hatóság emberei a Duna magyarországi szakaszán. 

Újabb holttestre bukkantak a Duna érdi szakaszán. Ha kiderül, hogy a hajókatasztrófa újabb áldozatát találták meg, akkor még 8 ember holttestét keresik a hatóság emberei, köztük egy magyarét is – mesélte az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ Társadalmi Kapcsolatok Osztályának vezetője, írta meg a Bors.

Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ (TEK) társadalmi kapcsolatok osztályának vezetője Fotó: Mudra László - Origo

Így tölti a mindennapjait a börtönben Jurij C., a Viking Sigyn kapitánya

Az ukrán hajóskapitány, Jurij C., aki a Viking Sigyn szállodahajót vezette a dunai hajóbalesetkor, egy budapesti fegyintézetben várja, hogyan alakul az ügye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.