A házi őrizetben sincs nyugta VV Fanni feltételezett gyilkosának

Forrás: police.hu -
házi őrizet gyilkos VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nyugodhat VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László: a férfit szabadon bocsátása után folyamatosan fenyegetik.

Mint arról már beszámoltuk, kiengedték az előzetes letartóztatásból VV Fanni feltételezett gyilkosát. B. László azonban hiába került házi őrizetbe, nem nyugodhat: folyamatosan zaklatják. A Lokál úgy tudja, szabadlábra bocsátása óta többször megálltak a gyilkos háza előtt autóval, motorral, és halálosan megfenyegették a férfit, és olyan is előfordult, hogy valaki kövekkel dobálta meg az ideiglenes otthonát.

VV Fanni családja aggódik Forrás: police.hu

Dr. Lichy József, VV Fanni családjának sértetti jogi képviselője azt mondta, a család attól tart, B. László szabadon engedésével semmi esély nem marad arra, hogy esetleg megtalálják az egykori valóságshow-sztár holttestét.

Eddig a gyanúsított korlátozva volt, kapcsolattartása is kontroll alatt zajlott, most azonban szinte korlátlanul tud kapcsolatot teremteni bárkivel. Ha volt bűntársa, vele is felveheti a kapcsolatot, ez pedig befolyásolja az eljárást."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.