Kiengedték az előzetesből VV Fanni feltételezett gyilkosát: a lány édesanyja kiborult

Forrás: RTL -
Novozánszki Fanni előzetes anya VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni édesanyja kiborult, amiért a lánya feltételezett gyilkosát kiengedik az előzetesből: házi őrizetbe kerül.

VV Fanni feltételezett gyilkosát kiengedték az előzetes letartóztatásból, házi őrizetbe kerül. Amíg B. László ügyvédje rendkívül elégedett az ítélettel, VV Fanni édesanyja teljesen összetört. Nem tudja felfogni, hogyan születhetett ilyen döntés.

VV Fanni édesanyja kiborult Forrás: RTL

"

ez az ember éli a világát, míg nekünk mindennap fáj a lányom hiánya.

Blikknek

Hétvégén 36 fok is lehet, vasárnapra hidegfront várhatóhttp://www.life.hu/news/20190614-hetvegen-36-fok-is-lehet-vasarnapra-hidegfront-varhato.htmlSzombaton lesz a legmelegebb, vasárnap helyenként viharok, lehűlés várható. News--Helységnévtáblának ütközött és meghalt egy motoros Marcalibanhttp://www.life.hu/news/20190614-helysegnevtablanak-utkozott-meghalt-egy-motoros-marcaliban.htmlHelységnévtáblának ütközött és meghalt egy motoros Marcali belterületén, a Noszlopy Gáspár utcában csütörtök éjszaka – adta hírül a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. Forrás: Shutterstockmiddleon51843456 NewsOrigoDunai hajóbaleset: megszólalt a Hableány harangja, amikor kiemeltékhttp://www.life.hu/news/20190612-dunai-hajobaleset-megszolalt-a-hableany-kurtje-amikor-kiemeltek.htmlA mentésben részt vevő ipari búvár elárulta, hogy megkondultak a Hableány harangjai, amikor kiemelték a hajót. News--Dunai hajóbaleset: borzalmas dolgokat láttak a Hableány mentésén dolgozó búvárokhttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-borzalmas-dolgokat-lattak-a-hableany-mentesen-dolgozo-buvarok.htmlFolyamatosan dolgoznak a szakemberek azon, hogy az elsüllyedt Hableány sétahajó áldozatait megtalálják. A roncson dolgozó búvárok elmondták, miket dolgoztak fel a legnehezebben. News--Megdőlt a fővárosi melegrekordhttp://www.life.hu/news/20190613-megdolt-a-fovarosi-melegrekord.htmlMegdőlt a fővárosi napi melegrekord csütörtökön – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel. News--Félmeztelenül pózolt Pripjaty városában az Insta-modell: nagy felháborodást keltetthttp://www.life.hu/news/20190613-felmeztelenul-pozolt-pripyatban-az-instamodell-nagy-felhaborodast-keltett.htmlNem tetszik az embereknek, hogy az Insta-modell Pripjaty városában pózol félmeztelenül, de őt nem hatotta meg a felháborodás. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.