Videóra vették, hogy egy tigris üldözőbe vett egy motorost

tigris ijesztő videó India motoros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató videót készítettek Indiában. Épp azt szerették volna feltérképezni, hogy az út mentén mennyire gyakran bukkannak fel tigrisek, amikor hirtelen kirontott egy példány a fák közül. 

Az indiai Kerala államban található Muthanga vadvédelmi körzetben épp azt akarták feltérképezni, hogy élnek a tigrisek egy bizonyos területen. A motoros kamerával a kezében filmezte az erdőt, amikor hirtelen kiugrott egy tigris a fák közül.

A Szeretlek Magyarország is közzétette az elképesztő videót, amelyen látszik, ahogyan a tigris üldözőbe veszi a motorost. Senki sem élné át szívesen ezt a hátborzongató jelenetet.

Ezeket a szabályokat kell betartani, ha el akarjuk kerülni a strandbalesetekethttp://www.life.hu/news/20190701-ezeket-a-szabalyokat-kell-betartani-ha-el-akarjuk-kerulni-a-strandbaleseteket.htmlA kánikulában a legtöbben a strandok felé veszik az irányt. Jó ötletnek tűnhet azonnal a hűs vízbe vetni magunkat, ám ennek könnyen tragédia is lehet a vége. Vannak szabályok, melyeket okvetlenül be kell tartanunk. News--Időseket raboltak ki és sebesítettek meg fiatalkorúak, egyiküket egy kiló cukorérthttp://www.life.hu/news/20190701-idoseket-raboltak-ki-es-sebesitettek-meg-fiatalkoruak-egyikuket-egy-kilo-cukorert.htmlÉletveszélyt okozó testi sértés, többrendbeli minősített rablás, magánlaksértés és kifosztás bűntette miatt vádat emelt két fiatalkorú férfival szemben a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. A fiatalok felnőtt társaikkal 2018 nyarán Kalocsa környéki falvak idős lakóit tartották rettegésben. Egyiküket egy kiló cukorért rabolták ki. NewsOrigoTöbbtucatnyian meghaltak egy indiai buszbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20190701-tobbtucatnyian-meghaltak-egy-indiai-buszbalesetben.htmlSzakadékba zuhant egy minibusz az észak-indiai Dzsammu és Kasmír államban, a balesetben legalább 31-en meghaltak, heten megsérültek – közölték helyi hatósági források hétfőn. News--Interjút adott a börtönben Szita Bence egyik gyilkosa, K. Józsefhttp://www.life.hu/news/20190701-interjut-adott-a-bortonben-szita-bence-egyik-gyilkosa-k-jozsef.htmlSzita Bence egyik gyilkosa, K. József interjút adott a börtönben. Azt mondja, nincsenek rémálmai. News--Holtan találták meg a férfit, aki elmerült a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20190701-holttan-talaltak-meg-a-ferfit-aki-elmerult-a-balatonban.htmlHoltan találták meg azt a férfit, aki vasárnap délután elmerült a Balatonban. News--Időjárás: forróság után érkezik a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190701-idojaras-forrosag-utan-erkezik-a-hidegfront.htmlMíg a hét első munkanapján forróság lesz, keddre érkezik a felfrissítő hidegfront. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.