Interjút adott a börtönben Szita Bence egyik gyilkosa, K. József

Fotó: Magócsi Márton - Origo -
interjú gyilkos börtön életfogytiglani büntetés Szita Bence vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szita Bence egyik gyilkosa, K. József interjút adott a börtönben. Azt mondja, nincsenek rémálmai.

Nevelőapja élettársa 2012 októberében csalta el a háztól a 11 éves Szita Bencét, és két társával együtt megkínozta és élve elásta a fiút. Az egyik gyilkos, B. József június elején a börtönben meghalt, a másik tettes, K. József pedig jelenleg életfogytiglani büntetését tölti, és interjút adott a Borsnak.

A férfi elmondta, továbbra is ártatlannak vallja magát, nincsenek rémálmai, és utoljára négy évvel ezelőtt beszélt a családjával. Az utóbbi időben leginkább csak heverészik a börtönben.

Korábban dolgoztam, mappákat fűztem, de abbahagytam, mert kifogásolták a munkám. Valójában egész nap heverek, félálomban vagyok, mert nagyon nehezen alszom, azt is csak gyógyszerekkel. Most beadtuk a kérelmet arra, hogy gimnáziumba járhassak. A tanulás mindig érdekelt, szeretem a kihívásokat."

Szita Bence gyilkosai életfogytiglanit kaptak Fotó: Magócsi Márton - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.