Ismét megdőlt a hidegrekord

Forrás: Cultura Creative/stefanie aumiller/Matelly -
időjárás hidegrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntekre virradóra ismét megdőlt a hidegrekord – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

Mint írták, a felhősebb Dunántúlon 17–18 fokot mutattak a hőmérők hajnalban, míg az ország „jégvermében”, Zabaron 3,8 fokon állt be a minimumhőmérséklet. Ilyen alacsony értéket ezen a napon még soha nem mértek. Az előrejelzés szerint pénteken a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő. Legutóbb szerdán dőlt meg a minimumhőmérsékleti rekord. Akkor, ugyancsak Zabaron, 3,5 Celsius-fokot mértek.

Forrás: Cultura Creative/stefanie aumiller/Matelly

25 beteget ölhetett meg egy amerikai orvos: állítja, a szenvedésükön akart enyhítenihttp://www.life.hu/news/20190712-25-beteget-olhetett-meg-egy-amerikai-orvos-allitja-a-szenvedesukon-akart-enyhiteni.htmlBejelentette 23 dolgozójának elbocsátását egy Ohio állambeli, amerikai kórházi hálózat csütörtökön, miután kiderült, hogy a hálózatnál előfordult szakmai hiányosságok messze túlmutatnak annak az intenzív osztályos orvosnak az ügyén, aki ellen a hatóságok vádat emeltek egy sorozatban elkövetet, 25 beteg halálát okozó gyógyszer-túladagolásért.NewsOrigoTovább hűl a levegő: eső, zápor, zivatar és szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20190712-tovabb-hul-a-levego-eso-zapor-zivatar-es-szel-varhato.htmlA hétvégén is rossz időre számíthatunk esővel, záporral, zivatarral.News--Több mint két évig játszottak a spanyol tévés vetélkedők eddigi legnagyobb pénznyereményéérthttp://www.life.hu/news/20190709-tobb-mint-ket-evig-ev-jatszottak-a-spanyol-teves-vetelkedok-eddigi-legnagyobb-penznyeremenyeer.htmlTöbb mint két évig játszott egy csapat a spanyol televíziós vetélkedők történetének legnagyobb pénznyereményéért, több mint 6,6 millió euróért (2,1 milliárd forint). News--Megütött a Balaton Soundon egy ápolónőt egy szlovák férfi: kiutasítottákhttp://www.life.hu/news/20190709-megutott-a-balaton-soundon-egy-not-egy-szlovak-ferfi-kiutasitottak-az-orszagbol.htmlEgy ittas szlovák férfi a Balaton Soundon ököllel arcul ütött egy ápolónőt, ezért a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, és kiutasította Magyarországról – közölte a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-vel. News--Imádja az internet népe a tóban úszkáló komondorthttp://www.life.hu/news/20190706-imadja-az-internet-nepe-a-toban-uszkalo-komondort-instagram.htmlHa van videó, amihez nem kellenek szavak, akkor az úszó komondorról feltöltött filmecske azok közé tartozik: nem véletlenül terjed eszméletlen gyorsasággal a közösségi oldalon. Persze szinte mindenki imádja: mi is. Nézzétek! NewsOrigoA klímaváltozással több lesz a szúnyoghttp://www.life.hu/news/20190707-a-klimavaltozassal-tobb-lesz-a-szunyog-betegseget-terjeszt.htmlA klímaváltozással több lesz a szúnyog, a kutatók a lakosság segítségét kérik például az ázsiai tigrisszúnyogokkal kapcsolatos információk gyűjtéséhez – mondta Garamszegi László, az MTA Ökológiai Kutatóközpontjának igazgatója az M1 aktuális csatornán vasárnap. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.