Tovább hűl a levegő: eső, zápor, zivatar és szél várható

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén is rossz időre számíthatunk esővel, záporral, zivatarral.

Pénteken erősen megnövekszik a felhőzet, és nyugat felől szórványosan várható eső, zápor, esetleg zivatar. Mindössze 19 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.
Szombaton egész nap erősen felhős időre számíthatunk. Többfelé lesz eső, zápor, néhol zivatar. Az ÉNy-i szél egyre nagyobb területen erősödik meg. 20–21 °C körül alakul a délutáni órák hőmérséklete. A tartósabban csapadékos tájakon 20 fok alatt maradhat a maximum.
Vasárnap nyugaton naposra fordul az idő, keleten még több helyen lehetnek záporok, zivatarok. Főleg nyugaton lesz erős az északi szél. 21 és 26 fok közé erősödik a felmelegedés – írja a koponyeg.hu.

Továbbra is szükség lesz az esernyőkre Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger

Dunai hajóbaleset: Ma búcsúztatják a Hableány magyar kapitányát és matrózáthttp://www.life.hu/news/20190712-dunai-hajobaleset-ma-bucsuztatjak-a-hableany-magyar-kapitanyat-es-matrozat.htmlMa búcsúztatják a dunai hajóbaleset két magyar áldozatát, a Hableány kapitányát és matrózát a folyó Margit hídhoz közeli szakaszán. A tragédia helyszínén a dél-koreai áldozatokra koszorúval emlékeznek.News--Megviseli a szervezetünket a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190710-megviseli-a-szervezetunket-a-hidegfront-a-kanikula-utan.htmlAmíg a múlt héten a kánikulára panaszkodtunk, most a hidegfront kínoz bennünket. 30 fokok után van, ahol reggel 11 fokot mértek, ami, valljuk be, tényleg hatalmas változás. News--Megdőlt a hidegrekord szerdára virradó éjjelhttp://www.life.hu/news/20190710-megdolt-a-hidegrekord.htmlSzerdára virradó éjjel megdőlt az országos minimum-hőmérsékleti rekord – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--A jövő héten nem lesz kánikulahttp://www.life.hu/news/20190707-a-jovo-heten-nem-lesz-kanikula-idojaras.htmlAz éjszakai hidegfront következtében jó néhány fokot hűlt a levegő, a jövő héten pedig jóval 30 fok alá esik a hőmérséklet. NewsOrigoFának csapódott egy autó Győrújfaluban, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20190707-fanak-csapodott-egy-auto-gyorujfaluban-egy-ember-meghalt.htmlFának csapódott és összetört egy személyautó Győrújfaluban. News--A klímaváltozással több lesz a szúnyoghttp://www.life.hu/news/20190707-a-klimavaltozassal-tobb-lesz-a-szunyog-betegseget-terjeszt.htmlA klímaváltozással több lesz a szúnyog, a kutatók a lakosság segítségét kérik például az ázsiai tigrisszúnyogokkal kapcsolatos információk gyűjtéséhez – mondta Garamszegi László, az MTA Ökológiai Kutatóközpontjának igazgatója az M1 aktuális csatornán vasárnap. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.