Visszavonul a kanadaiak háromszoros olimpiai bajnok jégtáncospárja

Forrás: AFP -
jégtáncos olimpiai bajnok páros visszavonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonul az élsporttól Tessa Virtue és Scott Moir, a kanadaiak háromszoros olimpiai bajnok jégtáncospárja.

A 30 és 32 éves versenyző kedden jelentette be erre vonatkozó döntését. A duó a három arany (2010 és 2018 jégtánc, 2018 csapat) mellett két ezüstöt (2014 jégtánc és csapat) is gyűjtött az ötkarikás játékokon és háromszoros világbajnok.


Virtue és Moir 22 évet töltött együtt a jégen.



Kiküldték az IKEA étterméből Sándort és vakvezető kutyáját: az áruház elismerte tévedéséthttp://www.life.hu/news/20190919-kikuldtek-az-ikea-ettermebol-sandort-es-vakvezeto-kutyajat-az-aruhaz-elismerte-tevedeset.htmlA bevásárlás után enni szeretett volna az áruház éttermében Sándor, de őt és vakvezető kutyáját nem engedték be. NewsThinkstockVeszélyes kávésbögrére figyelmeztet a Nébihhttp://www.life.hu/news/20190919-veszelyes-kavesbogrere-figyelmeztet-a-nebih.htmlVeszélyes kávésbögrére hívja fel a figyelmet a Nébih, aki vásárolt ilyet, az ne használja. NewsOrigoMegállókat kihagyva száguldott egy vezető nélküli metrószerelvény Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20190919-megallokat-kihagyva-szaguldott-egy-vezeto-nelkuli-metroszerelveny-parizsban.htmlMegállókat kihagyva száguldott egy vezető nélküli metrószerelvény Párizsban kedd este.News--Nyilvánosan végzett önkielégítést két férfi Budapesten fényes nappal (18+)http://www.life.hu/news/20190918-nyilvanosan-vegzett-onkielegitest-ket-ferfi-budapesten-fenyes-nappal.htmlMaszturbáló férfiak tartják rettegésben a budapestieket. NewsOrigoMeghosszabbították a Viking Sigyn ukrán kapitányának letartóztatásáthttp://www.life.hu/news/20190918-meghosszabbitottak-a-viking-sigyn-ukran-kapitanyanak-letartoztatasat.htmlHárom hónappal meghosszabbították a Viking Sigyn ukrán kapitányának letartóztatását. News--Felmentette a bíróság a lopott árammal gyermekük halálát okozó tiszavasvári szülőkethttp://www.life.hu/news/20190918-felmentette-a-birosag-a-lopott-arammal-gyermekuk-halalat-okozo-tiszavasvari-szuloket.htmlJogerősen felmentette a Nyíregyházi Törvényszék azt a tiszavasvári férfit és nőt, akiknek hároméves fia 2015-ben halálos áramütést szenvedett a lakásukban lévő, lopott árammal működtetett hűtőszekrény miatt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.