Ide menj a kutyáddal strandolni – a legjobb strandok, ahová a négylábúakat is viheted

2017.07.17. 09:27

Egy forró nyári napon mire is vágynál leginkább, ha nem arra, hogy felkapd a bikinidet, és megmártózz a friss, hűsítő vízben. Ilyenkor irány a strand vagy egy közeli természetes tó. Ám ha négylábú kedvencedet is magaddal vinnéd, jól meg kell gondolnod, hogy merre indulsz el, nem mindenhol szabad ugyanis a kutyákat vízbe engedni. Hogy ne kelljen a legjobb barátodat sem kihagyni a felhőtlen pancsolásból, mutatunk néhány helyet, ahol együtt úszhatsz kedvenceddel.

Kutyaúszta Tó

Mit szólnál egy olyan helyhez, ahol nyugodtan pancsolhat a kutyád, és nem néznek rád csúnyán a fürdőzők, nem zavarnak el a horgászok? Szegeden egy 5000 nm-es tó csak arra vár, hogy csobbanjatok egy nagyot a négylábúakkal. A parton piknikezhettek, és nagyokat játszhattok a fűben. Cím: 6728 Szeged, Külterület 4.

Tata, Öreg-tó

Ha Tatán jártok, jó hír, hogy egy kiadós kirándulás után fürödhettek egy nagyot a tóban kedvenceddel együtt. De figyelj! Egyes helyeken táblák tiltják, hogy a kutyák is csobbanjanak, ezeket a szakaszokat kerüljétek el! Cím: 2890 Tata, Öreg-tó

Nomád Kemping és Strand

A Nomád Kemping és Strand a délegyházi IV. tó partján, 500 m-es szakaszon terül el. A terület egy része strandként üzemel, ahová a kutyákat is szeretettel várják. Délegyházán több természetes tó is található, figyelj majd jól, mert nem mindenhol szabad az út a kutyák számára. Ha szeretnél, akár több napot is eltölthetsz itt. Cím: 2337 Délegyháza, Nomád part 11.

Tavirózsa Kemping

Ez a klassz kemping Budapesttől 30 km-re, a délegyházi tavak partján található. A 8 tóból álló tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is kiválóan alkalmas. Ha szeretnél, akár több napot is eltölthetsz itt. Cím: 2337 Délegyháza, Nomád part 4-5.

Balatonföldvári kutyabarát fürdőhely

Tavaly nyár óta várja a kutyáikkal strandolókat a balatonföldvári kutyás strand. A fürdőhely népszerűsége töretlen, az egyik legkedveltebb kutyás vízpart az egész országban. Cím: 8623 Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc u. 69.

Drótszamár Kemping

A kemping a Velencei-tó partján található, közvetlen vízparttal, kiépített stranddal, játszótérrel, ősfás parkkal, 9 hektáros területtel. Kőhajtásnyira van a Velencei-hegység, mely számtalan érdekességet, természeti szépséget és lehetőséget kínál. A 600 méter hosszú partszakasz biztosítja, hogy zavartalanul élvezhesd a fürdés, úszás örömeit, ráadásul az egyik szakaszon ezt a házi kedvenceddel együtt is megteheted, mások zavarása nélkül. Ha szeretnél, akár több napot is eltölthetsz itt. Cím: 2481 Velence, Kemping u. 2.

További helyek még
Tihany - Belső-tó és Sajkod, Budakalász - Duna-part, Budapesten, Soroksáron és Csepelen a Gubacsi híd lábától dél felé haladva, illetve a Hajógyári-szigeten és a Római-parton is fürdőzhetsz négylábú kedvenceddel.

 

Szavazz még több nyári dilemmára gyűjtőoldalunkon!