Nem tudod, mire költsd el fölös millióid? Vedd meg Johnny Depp különleges birtokát!

Forrás: www.sothebysrealty.com -
Brad Pitt lakásvásárlás otthon Marlene Dietrich Angelina Jolie Johnny Depp Madonna Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már korábban megírtuk, hogy a lakásvásárlás előtt állóknak milyen tanácsokat érdemes megfogadniuk, és milyen részleteket kell jól átgondolniuk. Tehát most, hogy már mindenki mindent tud, jöhet a lakásnézegetés! Az alábbiakban egy igen különleges válogatással szeretnénk azoknak segíteni, akiknek bőven van mit a tejbe aprítani!

A lakáspiac felélénkült, kihasználva ezt, a legnagyobb sztárok is kapva kapnak az alkalmon, és kiárusítják megunt ingatlanaikat. Lássuk, ki az az öt híresség, akinek egykori otthonába most akár te is beköltözhetsz!

Jennifer Lopez

A latin díva a Malibutól mindössze 20 percnyi távolságra lévő Hidden Hills-i otthántól szeretne megszabadulni. Az 1993-ban épült házat még egykori férjével, Marc Anthonyval vásárolta 2010-ben. A házaspár akkor "mindössze" 8 millió dollárt fizetett a 9 hálószobás, 1700 m2-es villáért. Mivel családi otthonukon később jó néhány luxusfelújítást végeztek, az énekesnő most nem kevesebb, mint 17 millió dollárt szeretne érte kapni.

Forrás: www.sothebysrealty.com

Angelina Jolie és Brad Pitt

A Jolie–Pitt-páros ismét költözik: New Orleansben található otthonukat árulják potom 6,5 millió dollárért. A 19. században épült kúriában öt hálószoba és négy fürdő található, ráadásul igen patinás környéken helyezkedik el: múzeumok, templomok, előkelő éttermek veszik körül. Azt pletykálják egyébként, hogy a páros teljesen nem szeretne elszakadni New Orleanstól, csupán csak a város egy kevésbé frekventált térségébe szeretnének átköltözni.

Forrás: Northfoto

Ezekben a medencékben te is biztosan megmártóznál! - Lenyűgöző képek

Álmodozni lehet... És mi szeretünk is! Ezért fájdítjuk a szívünket ezen a kissé borongós szombati napon az alábbi képek nézegetésével. Lapozd végig galériánkat te is, és imádkozzunk együtt a jó időért!

Marlene Dietrich

Egy igazi különlegesség is új lakóra vár! A Sunset Boulevard északi részén található ingatlan 1930 óta nem sokat változott, hűen őrzi egykori ikonikus bérlője stílusát. Nem más lakott itt, mint Marlene Dietrich, német színésznő. A ház egyébként nem az övé volt, egy barátnőjétől, bizonyos Dorothy di Frasso grófnőtől bérelte. A 800 m2-es kúriát 23 millió dollárért bárki megveheti!

Forrás: www.wsj.com

Madonna

A lassan a 60-as éveit taposó popdíva egy éve adta el híres Sunset Boulevard-i otthonát 19,5 millió dollárért, a birtok azonban most ismét piacon van, jelenlegi tulaja pedig kicsit izmosabb árat kér érte: 28 millióért hirdette meg. A villa egy másfél hektáros birtokon terül el, és tartozik hozzá 9 hálószoba, 15 fürdő, és egyebek mellett 2 medence is. Arról nincs információ, hogy ez alatt az egy év alatt történt volna olyan nagyobb felújítás a házon, ami indokolhatná ezt a jókora árrést.

Forrás: www.curbed.com

Johnny Depp

Ha elég sok pénzed van, most akár Johnny Depp káprázatos franciaországi birtoka is a tied lehet! A színész még 2001-ben vásárolta meg ezt a francia birtokot, hogy családjával legyen hova elbújniuk a nyilvánosság elől. Most, hogy régi életét felszámolta, egykori otthonától is megválik, a benne található személyes holmijával együtt. Depp közel 15 évet töltött el ezen a provence-i birtokon, ami Saint-Tropez-hoz közel, Le Plan-de-la-Tour városánál található. A birtok tulajdonképpen egy 15 hektáros magánfalu, amelynek sok épülete még az 1800-as évek elején épült. Ha van fölös 26 millió dollárod, erre a különlegességre mindenképpen érdemes lecsapni!

Forrás: www.sothebysrealty.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.