Ezeket az épületeket a világ legtehetségesebb tervezői álmodták meg

fesztivál látványterv építész épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legrangosabb építészeti fesztiválját, a World Architecture Festivalt (WAF) 2008 óta rendezik meg, amely tulajdonképpen nem más, mint a globális építészeti piac felépült, illetve jövőben megvalósuló épületeinek évente megrendezett seregszemléje. 

A fesztiválnak idén novemberben Szingapúr lesz a házigazdája - ahol 47 ország tervezői képviseltetik magukat, a döntőben közel 400 épület küzd majd meg a 31 kategória díjaiért.

/1507/Brill201571415253

A november 4-6. között tartó fesztiválon befejezett és jövőbeli projektek egyaránt versenyeznek - a "versenyzők" között pedig kis családi háztól kezdve a gigászi felhőkarcolóig mindenféle épülettel találkozhatunk. A különleges épületek mellett a tervezők lakberendezési és tájépítészeti alkotásokkal is benevezhettek.

Ha kíváncsi vagy a világ legtehetségesebb tervezői által elképzelt látványtervekre és a már elkészült épületekre, lapozd végig galériánkat!

Lakókocsival a világ körül - Különleges képekhttp://www.life.hu/otthon/20150709-a-legkulonlegesebb-lakokocsik-es-lakoautok.htmlSzabad lehetsz, mint a madár... Pontosabban egy kerekeken guruló madár. Arra utazol, amerre csak szeretnél, ott töltöd az éjszakát, ahol neked a legjobban tetszik. Hogy mi kell mindehhez? Egy jó lakókocsi vagy lakóautó.OtthonOrigoEzekben a szobákban születnek a világ legfontosabb döntéseihttp://www.life.hu/otthon/20150709-a-vilag-legfontosabb-szobai-ahol-nagy-dontesek-szuletnek.htmlAz alábbi szobákba bizony nem sok ember kaphat bebocsátást - kifejezetten a világ legbefolyásosabb döntéshozóinak vannak ugyanis fönntartva. Most beleshetsz a kulisszák mögé, nézd meg hol tanácskozik például az ENSZ, vagy a FIFA.Otthon--Bámulatos tengerparti házak – Itt te is megtalálnád álmaid otthonát!http://www.life.hu/otthon/20150706-a-vilag-legszebb-tengerparti-hazai-otthonai.htmlHa rengeteg pénzed lenne, hova költöznél? Hol vásárolnád, netán építenéd meg álomotthonod? A hegyekben? Egy békés tóparton? Netán a morajló tenger hullámainak szomszédságában? Nos, ahogy azt galériánkból is látni fogod, mi az utolsóra szavazunk!Otthon--Egy balkonkertész élete sem mindig fenékig tejfel - A rozmaring afférhttp://www.life.hu/otthon/20150626-balkongaz-blog-rozmaringrol-rendhagyoan.html"A rozmaringról azt mondják a nagyok, hogy kezdő kertészkedőknek is előszeretettel ajánlják. Kertbe és szobába egyaránt persze, mivel kicsit sem igényes, ezért könnyen sikerélményhez juthat bárki általa. Na persze."OtthonThinkstockSzabadulj meg a szúnyogoktól vegyszerek nélkül!http://www.life.hu/otthon/20150624-igy-uzd-el-a-szunyogokat-hazi-praktikakkal.htmlA legharmónikusabb nyári estét is megzavarhatja néhány hívatlan, nemkívánatos vendég. Egy-két betolakodóval még relatív könnyedén el lehet bánni, ha viszont már elviselhetetlen az invázió, érdemes néhány házi praktikával fel venni a harcot ellenük. OtthonThinkstockNem aprózzák el a nyaralást - Luxuskörülmények között pihennek a világsztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150623-hihetetlen-luxusban-nyaralnak-a-legnagyobb-vilagsztarok.htmlAmi nekünk a Balaton, az a hollywoodi sztároknak a Bahamák, a Dominikai Köztársaság vagy az olasz Riviéra. Ami nekünk egy 45 m2-es, kicsit szocreál családi nyaraló, az nekik egy több száz négyzetméteren elterülő tengerparti birtok. Szétnéztünk kicsit a nagyvilágban, és utánajártunk, vajon hol is töltik nyári vakációjukat a világsztárok.OtthonNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.