Ebben a luxusvillában rendezte orgiáit Charlie Sheen

Forrás: Warner Bros. -
Charlie Sheen luxusvilla színész nyilvánosság orgia személyi asszisztens HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint már árulja egyik Beverly Hills-i otthonát a sztár, aki nemrég a nyilvánosság előtt is vállalta: ő az a HIV-pozitív sztár, akinek kilétét napok óta találgatják.

Pénzügyi problémái miatt adja el két ingatlanját Charlie Sheen – írja a Variety.

Charlie Sheen egyik villája a három közül Forrás: Northfoto

A lap úgy tudja, az 50 éves sztár három Beverly Hills-i háza közül egy 615 négyzetméteres, 5 hálószobás, spanyol-stílusban berendezett villáját árulja 4,8 millió dollárért, illetve egy 837 négyzetméteres, 6 hálószobás házat, amelyet annak idején 6,9 millió dollárért vásárolt. A harmadik villáját megtartja.

Charlie Sheen, aki a napokban élő adásban vallotta be, hogy ő az a HIV-pozitív sztár, akiről az egész világ találgatott, a Today showban elmondta: nem áll túl jól anyagilag, miután közel 10 millió dollárt osztott szét zsarolói között az elmúlt pár évben.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.