luxusingatlan luxus terasz otthon Penthouse könyvtár lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ha én gazdag lennék" – neked is gyakran eszedbe jut a Hegedűs a háztetőn közismert dala? Te mire költenéd a millióidat? Egy új házra, netán luxusautóra? Arra az esetre, ha esetleg beütne a jackpot, összeválogattunk néhány olyan lakberendezési megoldást, ami egy milliárdos otthonából sem hiányozhat.

Tábortűz burzsuj módra

Gyerekkorodban te is imádtál a nagyszüleiddel szalonnát sütni? Ez a kedves gyerekkori emlék újra felelevenedhet egy luxustűzrakóhely segítségével.

Forrás: Dweel.com/Mike Sinclair

Penthouse lélegzetelállító panorámával

A penthouse egy meglehetősen exkluzív, ezzel együtt természetesen borsos árú ingatlantípus, így általában tényleg csak a kiváltságosoknak adatik meg, hogy egy ilyen luxusotthonban éljék a mindennapjaikat. A penthouse-ok egyik jellemzője a hatalmas terasz, amelyhez természetesen grandiózus kilátás is társul.

Forrás: lateliermiamibeach.com

Luxuszuhatag

Fürdőszobában zuhanyozni? Annyira 90-es évek... Ha igazán burzsuj vagy, akkor luxusotthonodban feltétlen ki kell alakítanod egy nyitott zuhanyzót, valahol az előszoba és a terasz között, hogy tusolás közben gyönyörködhess a kilátásban. Arra azonban vigyázz, hogy a szomszédok mindeközben éppen ne benned gyönyörködjenek.

Forrás: ctagroup.com

Hozd be a vadont otthonodba

Luxusotthonodat a természet közelébe építtetnéd, de a kiválasztott területen egy több évtizedes fa tornyosul? Véletlenül se vágd ki! Használd ki inkább a lehetőséget, és költözz össze vele. Ez az új építészeti design az utóbbi időben rendkívül népszerű, főként a tengerentúlon és az északi országokban.

Forrás: archdaily.com/Gilbert Fastenaekens

Használd a fejed!

Ha már a milliárdosok életét éled, bőven lesz időd elméd pallérozására: feltétlenül ruházz hát be egy házi könyvtárra. Vegyél példát Karl Lagerfeldről – bámulatos gyűjteményt halmozott fel!

Forrás: Todd Selby

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.