Michael C. Hall adásvétel ingatlan otthon Diane Keaton sztárok Ellen DeGeneres Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a legnagyobb sztároknak is jól jön néha egy kis zsebpénz. Vannak, akik milliós gázsijuk mellett úgy próbálnak pluszbevételre szert tenni, hogy luxusingatlanaikat adják-veszik, egyszer drágábban, máskor olcsóbban.

Michael C. Hall

A Dexter című sorozat címszereplője 2013-ban ugrott fejest az ingatlanbizniszbe. 2013-ban vásárolt egy Los Angeles-i luxusingatlant, amit mindössze egy hónap után el is adott, természetesen a vételi árnál drágábban. Ugyanabban az évben egy másik Los Angeles-i otthont is vásárolt, amit most 4,85 millió dollárért árul, 680 ezerrel drágábban, mint anno vette.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Ellen DeGeneres

Az amerikai talkshow-k nagyasszonya egy valódi ingatlanmogul, aki azzal is hírnevet szerzett magának Hollywoodban, hogy úgy váltogatja ingatlanjait, mint más az alsógatyáját. 2014-ben például több milliót kaszált egy adásvétellel. Egyik Los Angeles-i kúriáját ugyanis csupán 6 hónappal a megvétel után bocsátotta eladásra, és végül 15 millió dollárral többet kapott érte, mint amennyiért ő megvette. De tavaly például azt a Los Angeles-i luxusotthont vásárolta vissza, amit 2007-ben eladott.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston 2014-ben dobta piacra 42 millió dollárért azt a Beverly Hills-i otthonát, amit korábban Stephen Shadley sztárépítész segítségével felújított. Bár az ingatlan végül 35 millióért kelt el, a színésznő még így is igen jól járt, ő ugyanis anno 13 millió dollárért jutott hozzá.

Forrás: AFP/Mark Davis

Diane Keaton

A többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő sem ma kezdte a szakmát, az elmúlt néhány évben három ingatlanát is értékesítette. Az egyiket, egy gyönyörű Beverly Hills-i luxusotthont a Glee és az Amerikai Horror Story alkotójának, az író Ryan Murphy-nek adta el, 4 millió dolláros haszonnal.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.