Tavaszi megújulás a lakberendezés jegyében

Forrás: Shutterstock -
tavasz otthon megújulás lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz, bár még nem érezteti komolyan a hatását, már a levegőben van. Ez az évszak tipikusan a megújulás időszaka, melyet az otthonunkba is érdemes átvinni. Egy frissebb tér a léleknek is jót tesz. Nem csupán a tavaszi nagytakarításról van szó, újítani is érdemes.

Cserélj le pár bútort!

Nem kell teljesen megváltoztatnod az adott helyiség berendezését ahhoz, hogy újnak érezd. Elég egy-két fő darabot, mint a kanapé, szekrény, komód, ágy.

Forrás: Shutterstock

Változtass színt!

Az uralkodó szín megváltoztatása adja a leghatásosabb változást. Vegyél új szőnyeget, függönyt, pár dísztárgyat az új színben. A kanapét nem kell egyből áthúzatni, az is remek megoldás, ha nagy plédekkel takarod le.

Fesd át!

Ha minden ugyanolyan marad, a fal színének újításával akkor is teljesen más hatást fog kelteni a szoba. Légy merész, merj kilépni a fehér falak csábításából.

Forrás: Shutterstock

Dobd fel!

Ha mindent ugyanúgy hagysz is, ahogy volt, de kiteszel a falra egy új képet, egy családi fotókból megalkotott kollázst, egy nagy szobanövényt, máris megváltoztattad a tér atmoszféráját.

Rendezd át!

Értelemszerűen ez a legköltséghatékonyabb tavaszi megújítási ötlet. Ebben az esetben nem kell semmit sem venned, csupán máshová tolni pár bútort. Ez a megoldás elsősorban a nappaliban fog látványos eredményt hozni.

Jó megújulást!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.