Ezek egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem hiányozhatnak

lámpa hálószoba éjjeliszekrény otthon lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjjeliszekrény kifejezetten személyre szabott darab, és ez alatt nem elsősorban a formáját és az anyagát értjük. Az, hogy mit rejt az ágyadnál lévő kis tároló, csak rajtad múlik, szokásaid, igényeid határozzák meg. Vannak azonban szinte már kötelező dolgok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem. Lássuk ezeket!

Ami abszolút kötelező darab, az a kislámpa. Emellett még lehet beszélgetni elalvás előtt, olvasni, egy éjszakai felriadás alkalmával is igen jó szolgálatot tehet. Érdemes stílusos, nem túl erőteljes fényt szórót választanod, hiszen nem az a szerepe, hogy az egész szobát bevilágítsa.

Spórolj magadnak helyet a kis hálószobádban

Egy lakásban vagy házban gyakran a hálószoba kerül a legkisebb helyiségbe. Úgy gondolhatod, hogy itt töltöd a napod legkevesebb aktív részét, amely részben igaz is. Nem szabad azonban megfeledkezned arról, hogy egy szűk térben nem lesz pihentető az alvás, se kellemes az ébredés, a készülődésről már nem is beszélve. Olvasd tovább!

Az ébresztőóra sem maradhat el. Igen, az emberek többsége ma már a mobiltelefonját használja erre a célra, de hidd el, sokkal otthonosabb érzetet kelt, amikor egy hagyományos óra tölti be ezt a szerepet, nem beszélve arról, hogy így kevesebbet fogod még lefekvés után nyomkodni az okostelefonodat.

A zsebkendő is elengedhetetlen, de százas csomagból kibányászott pár darab helyett válassz inkább egy dizájnelemként is funkcionáló dobozos papírzsebkendő-tartót.

Egyéni igényeket lát el a szemfedő vagy alvómaszk és a füldugó is. Ha nem tudsz igazi sötétséget varázsolni a hálószobádban, vagy zavarnak a beszűrődő zajok, akkor ezekre mindenképp szükséged lesz. Ezeket nem kell feltétlen a kis szekrény tetején tartanod, ha neked úgy jobb, rejtsd el őket a fiókban.

1. Ébresztőóra – rusztikhome.hu 5990 Ft, 2. Sütisdoboz kézkrém – furdogolyok.hu 1690 Ft, 3. Unikronis alvómaszk – szeretnekegyunikornist.hu 1290 Ft, 4. Füldugó alváshoz – victofon.hu 3990 Ft, 5. Asztali lámpa – ikea.hu 3990 Ft, 6. Kartika Flamingo papír zsebkendő – hellopinky.hu 507 Ft, 7. Illatgyertya szójából – ecco-verde.hu 5900 Ft Forrás: Life.hu

Egy illatgyertya – amelyet akár saját magad is elkészíthetsz – bármikor jól jöhet, és nem csupán a romantikus estéken. Egyre figyelj: sose aludj el úgy, hogy ég melletted!

Az éjjeliszekrény ezeken kívül még rengeteg minden tárolására lehet alkalmas: könyv, újság, kézkrém, távirányító, váza pár szál virággal stb. Ami fontos, hogy a magadénak érezd, és ne köss kompromisszumot.

Egy padlás egyedülálló kihasználása, avagy a kétszintes hálószobahttp://www.life.hu/otthon/20180824-alomotthonok-a-padlas-egyedulallo-kihasznalasa-avagy-a-ketszintes-haloszoba.htmlA házakban sokan a padlásteret csupán tárolásra használják, vagy esetleg kialakítanak benne egy szobát. Van azonban más módja is, hogy otthonod világosabb, tágasabb és lenyűgözőbb lehessen a padlás kihasználásának egy egyedi módjával. OtthonOrigoVigyél egy kis színt a hálószobádba, hogy könnyebben ébredhess!http://www.life.hu/otthon/20181005-vigyel-egy-kis-szint-a-haloszobadba-hogy-konnyebben-ebredhess.htmlAmikor az ébredés még sötétben ér minket, és az éjjeliszekrényen pihenő kislámpa fényénél próbálunk kibotorkálni a konyhába a kávéért, nos, ilyenkor jól jöhet némi pozitív napindító – és ezalatt nem a falra felragasztott tömegidézetekre gondolunk. OtthonOrigoA világ legcsodásabb hálószobái, melyeket akár ki is próbálhatszhttp://www.life.hu/otthon/20180802-a-vilag-legszebb-haloszobai-fotok.htmlA hálószoba otthonunk egyik legfontosabb része. Életünk csaknem felét alvással töltjük, így alapvető fontosságú, hogy ebben a helyiségben tökéletesen el tudjunk lazulni. Persze, emellett helyet kell kapjanak a megfelelő elemekből álló tárolók is. Amikor a világítás, a formák, a színek és a hangulat egységgé áll össze, abból egy kényelmes és lazító környezet jön létre. OtthonOrigoEz Amerika legdrágább otthona – Döbbenetes összegért kelt elhttp://www.life.hu/otthon/20190207-amerika-legdragabb-otthona-dobbenetes-osszegert-kelt-el-a-new-yorki-lakas.htmlA sztárok luxusotthonai között találunk jó párat, amelyekért igazán hatalmas összegeket adtak ki. A most következő lakást – nem házat! – azonban földi halandóként elképzelhetetlenül magas áron vette meg egy milliárdos. Az adás-vétellel ez a New York-i otthon lett az Egyesült Államok legdrágább lakása. Otthon--Filmes relikviák, dísztárgyak, amelyek megszépítik az otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20190125-filmes-relikviak-disztargyak-az-otthonodba.htmlA filmek, ezen belül is a kultikusnak számító mozik szerelmeseinek egészen biztosan régi vágyuk, hogy valamilyen eredeti relikviával gazdagítsák az otthoni környezetüket. Ám ezek többsége vagy nem érhető el hazánkból, vagy annyira borsos az ára, hogy hosszú hónapokat, ha nem éveket kellene rá spórolni. Nos, van egy köztes megoldásunk. OtthonOrigoNe a kukába szórd a törött tükröt, inkább keltsd új életre!http://www.life.hu/otthon/20190116-a-torott-tukor-sokfele-felhasznalasa-otthonodban-diys-tippek.htmlA tükör mindig is egyfajta földöntúli többletjelentéssel bírt. Számos babona és hiedelem kapcsolódik hozzá. De mégis milyen szerepe lehet a lakásban, ha széttörik? OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.