szépségápolás szelfi smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a nyár, a nagy baráti találkozások, az utazások, a fantasztikus bulik időszaka, ahol csak úgy repkednek a fényképek. Ezzel a szelfibiztos sminkkel biztosan te leszel a legszebb.

Mivel a HD kamerák nagyon érzékenyek, és mindent látnak, minden részlet fontos ennél a sminknél. Ezért kezd az alapos arctisztítással, bőröd szépsége és rugalmassága legyen a fő fegyvered. Az arctisztítás után könnyű szerkezetű fluiddal hidratáld a bőrödet. Hagyj időt a krém felszívódásának, vagy itasd le a felesleget. A tökéletesen száraz arcodra tedd a pórusminimalizáló bőrtökéletesítő krémet, és csak ezután uniformizáld bőröd színét kedvenc, vitaminokban gazdag, folyékony alapozóddal.

Kezd az alapos arctisztítással Forrás: Thinkstock

Krém highlighttal hangsúlyozd finoman a szemzugot és az arccsontot. Legyen üdítően friss a megjelenésed, ezért krémpirosítóval élénkítsd az orcáidat. Kontúrmentesen dolgozd össze az alapozóval. Ezután használj transzparens púdert a fixálásra. De csak a T-zónát púderezd le, illetve ha egy picit megszaladt az a pirosító, akkor a púderrel le tudod tompítani.

Szemöldöködet szemöldökspirállal színezd és fésüld száliránynak megfelelően, hogy természetes hatású maradjon. A szemfestésed is legyen tökéletes, ahhoz, hogy ne gyűrődjön össze a szemhéjadon a festék, és egyenletes legyen a textúra, használj szemhéjbáziskrémet. Ezután készítsd el csak a tetszőlegesen választott szemsminket. Szempilláidra is ügyelj, ne legyen póklábszerű a pillád, mert rosszul mutat a fotókon. Használj természetes hatású szempillaspirált, olyat, ami szálanként szétválasztja és dúsítja a szempillákat.

Fotózásra fel! Forrás: Thinkstock

Ajkad érzékiségéhez használj kontúrceruzát, ezzel tökéletes lesz a megjelenésed, ha élénk színű ajakrúzshoz van kedved. Ha természetes hatásra vágysz, akkor ajakápolóval kényeztesd ajkaidat, majd itasd le a felesleget. Ha teltebb ajkakat szeretnél magadnak, akkor válassz vizesen csillogó szájfényt. Fotózásra fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.