Felismerhetetlen legújabb fotóin Miley Cyrus: frizurát váltott az énekesnő

Miley Cyrus frizura énekesnő változás
Búcsút intett védjegyévé vált szőke hajtincseinek Miley Cyrus, az énekesnő közösségi oldalán mutatta meg új frizuráját a rajongóinak. 

Miley Cyrus legfrissebb fotóival igencsak meglepte a követőit, a világhírű énekesnőre alig lehet ráismerni, azok után, hogy hosszú szőke tincseit barnára festette. Erről az Instagram-oldalán tett közzé képeket, amelyeken már új külsejével mutatkozik.

A rajongók közül többen csodálkoztak a változás láttán, de úgy tűnik, hogy bejön nekik az énekesnő új hajkoronája, ezt igazolja, hogy fotóit már több mint egymillióan kedvelték.

Egy évig sem tartott a házassága a hollywoodi sztár férjével

A házasságuk ugyan igencsak rövidre sikeredett, de a kapcsolatuk annál tovább tartott Liam Hemsworth filmsztárral. 2009-ben szerettek egymásba, és egy szakításokkal tarkított évtized után házasodtak aztán össze, hogy néhány hónap múltán végleg elváljanak az útjaik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.