Való Világ 4 sztár villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évának még a panírozás is komoly kihívás, Alekosz pedig salsakurzust tartott a villában! Íme, napi összefoglalónk!

Éva, a konyhai antitálentum

Ha Ildikó antikarakter, akkor Éva egy gasztro-csőd. Jót akart most az egyszer, főzésre adta a fejét, s még Bécit is meginvitálta egy közös kotyvasztásra. Mint később kiderült, leginkább azért akart társaságban főzni, mert a panírozás is igen komoly kihívást jelent a Törtető lánynak. Az hideg olajba dobálta bele a hússzeleteket, ám sajnos a végeredményről nem láthattunk képsorokat.

Kubai est Alekosszal

A tordasi aerobikoktató végre megmutathatta, mit tud: salsakurzust tartott a villában. A lakók annak rendje és módja szerint felöltöztek a latinos szerkókba, Alekosz és Olivér különösen szexi fekete, köldökig dekoltált nájloncsodában feszített. A látvány felbecsülhetetlen volt. Nem kevésbé Alek tánctudása, mely az alkohol hatására egyre kifinomultabbá vált. A púposság és a hasában pihenő görögdinnye most talán ebben a ruhában és közegben érvényesült a legjobban.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu



Persze a fülledt latin hangulat magával ragadta a görög amorózót, rá is startolt a lányokra, egyenként, ahogy szokta. A legtöbbet talán Évánál időzött, bókokkal lehelt arcpírt a nagyszájú lány orcájára, majd csókokkal is jutalmazta volna Évát, de ő lemondott róla. Zsófi sem kért Alek puszijaiból, pedig a fiú neki is rendületlenül bókolt: igaz, kicsit sokat füllentett. De ezek kegyes hazugságok voltak. Menekültek Alek elől - ez egy igazán vicces este volt.

Ildikót lapátra tették

Ahogy már értesültünk róla, Ildikó barátja nem várja haza kedvesét, megelégelte Ildi villalétét. Ezt a lány anyukájával közölte, a szerkesztők pedig beküldték neki a Blikk aktuális számát. Ildikó felolvasta, úgy, mintha nem is róla lenne szó, kicsit furcsa volt hallgatni. A végén elpityeredett, de nem a kedvese döntésén, sokkal inkább azon, hogy anyukája minden nap nézi őt. Éva őszintén megölelte a lányt, és egy kemény beszólással meg is nevettette szombati párbajellenfelét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.