menyasszonyi ruha házasság Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A frissen eljegyzett Angelina Jolie színésznőt ismerve azon sem lepődnénk meg, ha valóban fekete ruhában állna oltár elé a leendő Mrs. Pitt.

Angelina Jolie-t néhány napja jegyezte el kedvese, Brad Pitt. A világ azóta azt találgatja, hol és mikor kel egybe Hollywood első számú sztárpárja, és vajon mit visel majd a csontsovány ara. Angelinának nem ez lesz az első esküvője, így cseppet sem lepődnénk meg, ha nem fehér ruhában áll majd oltár elé - de akkor vajon milyen színre voksol a vadóc sztár?

AFP
AFP

Angelina a hétköznapokban is szinte mindig fekete színű darabokat visel, így senki sem lepődne meg, ha ezt a színt választaná a menyegzőjére. Ráadásul ma már ez nem újdonság, számtalan esküvői ruhába csempésznek fekete masnit vagy fodrot a divattervezők, így Angelina fekete esküvői ruhája sem lenne annyira szokatlan. Persze az átlagember számára furcsa ezt a színt választani egy nőnek élete legszebb napjára, de Angie imádja az extravagáns és meghökkentő dolgokat, így őt biztosan nem tenné boldoggá egy habos-babos, hófehér menyasszonyi ruha. Az egyik legnépszerűbb hollywoodi stílustanácsadó, Rachel Zoe a következőket vallja a színésznő ruhájával kapcsolatban: "Elég nehéz dolog azt találgatni, mit visel majd Angelina. Az azonban biztos: nagyon meg fog lepni mindenkit. De azt sem tartom kizártnak, hogy olyan titokban tartják majd a részleteket, hogy sosem tudjuk meg, miben mondta ki Angie a boldogító igent."

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.