Nevetséges! Újra összejött a frissen szakított sztárpár

Harry Styles sztárpár Taylor Swift szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift és Harry Styles meggondolták magukat. Szerintük mégis jól meglesznek együtt, mégis szeretik egymást, és mégis móka ez a szakítósdi.

A szörnyű szakításra pár hete került sor, amikor az újévi nyaralásukon összekaptak a fiatalok. De ennek a hajbakapásnak már vége, megsimogatták egymás sérült lelkét, és a cannes-i NRJ Music Awardson már kéz a kézben szeretnének megjelenni - tudta meg a The Sun. Hát nem cuki?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Taylor most lazábban kezeli a dolgokat, és próbálja élvezni a kapcsolatot, minthogy azon görcsöljön, hogy hová is vezet ez az egész" - mesélte egy nevét eltitkoló barát.

Nagy megnyugvás lehet ez az énekesnő számára, akinek sorra mentek tönkre a kapcsolatai különböző sztárokkal. Rossz híre annyira elterjedt a sztárvilágban, hogy már a fiúk szülei óva intették gyermekeiket a lánytól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.