Harry Styles Jennifer Lawrence színész Michael J. Fox Taylor Swift Conor Kennedy Beverly Hills Golden Globe-díj Vissza a jövőbe Bradley Cooper énekesnő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hozott szerencsét a 2013-as év Taylor Swiftnek. Mióta ugyanis szakított OD Harry-vel, minden próbálkozása kudarcba fullad, majd pedig nevetség tárgyává válik. Amikor stúdióba vonult, arról cikkeztek, hogy egy újabb szakítós számot ír majd exéről, amikor pedig a People's Choice Awardsra egy mélyen dekoltált, hófehér Ralph Lauren ruhában érkezett, azonnal elkezdődtek a találgatások, vajon a 23 éves sztár megcsináltatta-e a melleit.

A countryénekesnő, akinek legutóbb csokorba szedtük szakításait és kudarcait, újra és újra igencsak kínos helyzetekbe keveredik. Nem elég, hogy a póbálkozása a Golden Globe-gálán, miszerint Jennifer Lawrence-en keresztül randit kért Bradley Coopertől, csúnyán kudarcba fulladt, már a szülők is féltik csemetéiket a skalpvadászként elhíresült sztártól.

Mint ismeretes, Taylor, akit legutóbbi pasija aszexuálisnak és prűdnek nevezett, nemcsak a nemrég szinglivé váló Cooperre vetett szemet a díjkiosztón. Kiszúrt egy, a legutóbbi két exére, Harry Stylesra és Conor Kennedyre igencsak hasonlító 23 éves fiúcskát is. A gond csak az, hogy a srác Michael J. Fox gyermeke. Tina Fey, az est egyik házigazdája ráadásul a nagyközösnég és a világ előtt azt mondta Taylornak: "Tartsd magad távol Michael J. Fox fiától!" Egy későbbi interjúban a színész megerősítette,hogy nem szeretné, ha a fia, Sam Taylorral randizna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 23 éves lány ahelyett, hogy saját szakításába feledkezne, úgy döntött, inkább legjobb barátnőjének segít kimászni a gödörből. A január 19-ei UNICEF jótékonysági koncerten Selena Gomez azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy Justin Bieberrel való szakítását Taylor segítségével sikerült átvészelnie. A 20 éves lány azt is elmondta, hogy Taylor a leginspirálóbb ember, akit ismer, pozitív és jószívű, írja a Female First. Nem csoda, hogy Taylor el tudta látni tapasztalatokkal barátnőjét, neki ugyanis komoly rutinja van a szakításban.

Annak ellenére, hogy Swift kapcsolatai sorra kudarcba fulladnak, nagy férfifaló hírében áll. Hogy az ifjú Sam Fox-nak ínyére lenne-e Taylor, arról nem szól a fáma, híres papája azonban nem szeretné, ha a lány legközelebb az ő kicsi fiát szőné dalba. Pedig nem sokan képesek egy szakításból dollármilliókat varázsolni, Taylornak azonban ez kapcsolatról kapcsolatra sikerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.