Harry Styles párkapcsolat One Direction Taylor Swift Conor Kennedy énekesnő szakítás sztár kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift nem érti, hogy miért ilyen rövidek a kapcsolatai. Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a lány októberben szakított Conor Kennedy-vel, majd pedig belehabarodott Harry Stylesba, a One Direction együttes énekesébe. Most azonban úgy tűnik, a legifjabb Kennedy után a 18 éves sztár is dobta az énekesnőt.

Nincs könnyű helyzetben a 23 éves Taylor, akinek ismét szakítással végződött a kapcsolata. Az énekesnővel nem először történt ilyesmi, már legutóbbi, Red című albumának összes dalát is korábbi szakításai inspirálták. "Azért lett Red az új albumom címe, mert a szerelmi hullámvölgyeket szimbolizálja. Viharos, hangos és őrült kalandok, szerelem és veszteség. Visszatekintve az egész vörös" - olvasható a Life.hu korábbi cikkében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Taylor és Harry az ünnepek alatt utaztak a Virgin-szigetekre. Az utazás azonban olyan jól sikerült, hogy egy hatalmas veszekedést követően Taylor azonnal hazautazott és kiírta a Twitterre, hogy mennyire szomorú. A hírek szerint Harry a szigeten maradt és tovább bulizott a barátaival.

A fiatal lánynak fogalma sincs, hogy mi a hosszú kapcsolat titka, ugyanis még sosem volt neki olyan. Conor előtt például A nyomorultak kölyökképű sztárja, Eddie Redmayne dobta 2012 februárjában. A Life.hu cikkéből kiderül az is, hogy Swift már megjárta számos fiatal hollywoodi sztár ágyát - összejött olyan színészekkel, mint Taylor Lautner és Jake Gyllenhaal, és járt a zenész John Mayerrel és Joe Jonasszal is.

Titkos esküvőn ment férjhez Pataki Zitahttp://www.life.hu/szeress/20130107-pataki-zita-az-rtl-klub-idojarasjelentoje-a-vilagvege-napjan-ferjhez.htmlJúniusban férjhez megy Orosz Barbarahttp://www.life.hu/szeress/20130107-orosz-barbara-musorvezeto-kezet-karacsonykor-kertek-meg-az-eskuvo-juniusban.htmlPolikapcsolatok, avagy hétköznapi háremek?http://www.life.hu/szeress/20130104-poligam-kapcsolatok-ahol-nem-te-vagy-az-egyetlen-no.htmlLebuktak! Pornósztárral jár Charlie Sheenhttp://www.life.hu/szeress/20130105-charlie-sheen-szinesz-georgia-jones-pornoszinesznovel-jar.html25 évvel fiatalabb nőt vesz el a világhírű rendezőhttp://www.life.hu/szeress/20130105-george-lucas-rendezo-felesegul-veszi-kedveset-mellory-hobsont.htmlCaramel összejött a Voice énektanárávalhttp://www.life.hu/szeress/20130105-molnar-ferenc-caramel-a-voice-mestere-es-az-enektanar-egyutt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.