Drogok és leszbikus kapcsolat: Íme, Angelina Jolie legsokkolóbb botrányai

Forrás: Northfoto -
párkapcsolat drog Angelina Jolie leszbikus botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mára már lenyugodott, és leginkább anyaként valamint jószolgálati nagykövetként tevékenykedik Jolie, de volt idő, amikor ő volt a hollywoodi botrányok királynője.

Manapság is vannak problémák Angelina Jolie körül, a legszembetűnőbb a súlya, amiért rengetegen aggódnak a színésznőért. Nem egyszer kaptak szárnyra a híresztelések, hogy emiatt már a házassága is megromlott Brad Pitt-tel.

Forrás: Northfoto

Ez lehet az oka, hogy nem is olyan rég

Angelinát rajtakapták, amint Jack O'Connell színésszel randevúzik,

aki állítólag kihozza a színésznő vad oldalát, amit Brad Pitt nem tud. Ám a férj sem hibátlan, ugyanis Angelina nemrég megvált a dadusuktól, amiért a nő túlságosan sokat sündörgött Brad Pitt körül.Párkapcsolati problémákban nincs hiány a sztárpár háza táján, de ezek semmik azokhoz a botrányokhoz képest amikbe Angelina egykor benne volt.

Forrás: Facebook/Nyári Diána, Northfoto

Évtizedekkel korábban Angelina élete sokkal sötétebb volt. A kokain és a heroin megszállottja volt, amiről egykori dílere is nyilatkozott. Franklin Meyer elárulta, hogy a színésznő arca beesett volt, és karja tele volt tűszúrásokkal 1990-ben. Ezt maga Angelina Jolie is beismerte egy interjúban. “Végigmentem a nehezebb, sötétebb időszakon is. Nem haltam meg fiatalon, ezért szerencsés vagyok.

Mindenféle drogot fogyasztottam, amit csak lehet: kokain, heroin, ecstasy, LSD”

- hangzott korábban a színésznő vallomása. Akkoriban párkapcsolatai sem voltak botrányoktól mentesek. Leszbikus szeretőjét, Jenny Shimizut korábban letartóztatták fegyverbirtoklásért, és exbarátnője állítása szerint erőszakos is volt a nő, aki egy napot börtönben is töltött.

Jenny Shimizu Forrás: AFP/2010 Getty Images/Dario Cantatore

Angelina nem igazán tud túllépni a nők iránti vonzalmán, ugyanis 2015-ben állítólag észrevették, hogy a gyerekek egyik dadája iránt erős vonzalmat érez, és még egy üdülésre is elmentek együtt, bár Angie bevallása szerint kapcsolatuk kizárólag szakmai volt - írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.