Mégsem kell börtönbe vonulnia drogügye miatt Aureliónak

drog rendőrség tárgyalás VV Aurelio bíróság kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel büntetlen előéletű és beismerő vallomást is tett, így bírósági tárgyalás nélkül megúszhatja drogügyét a valóságshow-sztárból lett műsorvezető.

VV Aureliónál tavaly novemberben egy közúti ellenőrzés során jelentős mennyiségű kábítószert találtak, majd később a Való Világ sztárja szervezetében is kimutatták, hogy drogot fogyasztott. Mivel Aurelio beismerő vallomást tett és büntetlen előéletű, a Bors információi szerint bírósági tárgyalás nélkül is megúszhatja.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

A vádlott a terhére rótt bűncselekmény el­követését beismerte, ezért vele szemben az ügyészség tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt

Mindenki örülne a gyors és költségkímélő megoldásnak, ugyanakkor Aurelióval egyeztettünk, így világos, milyen ítélet lenne elfogadható számára, ezért akár az is előfordulhat, hogy mi kérünk majd tárgyalást

Aurelio: Drogoztam, de nem vagyok bűnöző

Az egykori valóságshow-hős az ügyben korábban tett nyilatkozatát itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.