Megerősítették: A Life Tv ősszel nem tervez Demcsák Zsuzsával

Forrás: instagram.com/zsdemcsak -
Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka Dancing with the Stars Life TV Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint ősztől már nem számol a Life TV Demcsák Zsuzsával, aki a Bréking állandó műsorvezetője volt és a Vacsorakirályban is megmutathatta magát. A hírt a csatorna is megerősítette. 

"A Life Tv ősszel nem tervez Demcsák Zsuzsával, amennyiben feltűnik más televízió műsorában. Sok sikert kívánunk neki" – nyilatkozta a csatorna a Blikknek, ám ennél bővebb tájékoztatást nem adtak.

Forrás: instagram.com/zsdemcsak

Demcsák Zsuzsa jelenleg a TV2 Csoport égisze alatt dolgozik, a Farm VIP újabb évadának egyik házigazdája lesz, illetve a várhatóan év végéig tartó Dancing with the Starsban is szerepel.

"Korábban a TV2 mindig meg volt elégedve a munkájával, de Zsuzsa is több műsorban bizonyította az elmúlt egy évben, hogy lehet rá építeni" – árulta el a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

A Life Tv korábban Berki Krisztiántól vált meg. Hajdú Péter akkor elmondta, hogy miért.

A bulvárlap értesülései szerint a műsorvezetőt többekkel együtt a TV2 Mokka című reggeli magazinba invitálták, ám végleges döntés nem született.

Demcsák nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.