Kiderült, melyik családtag volt az, aki azon aggódott, fehér lesz-e Harry és Meghan gyereke

123rf.com -
Harry és Meghan gyereke bőrszín Meghan Markle Károly herceg Harry herceg Harry és Meghan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család bármit tesz, azzal biztosan az újságok címlapjaira kerülnek. Legutóbb igencsak nagy port kavart, amikor kiderült, hogy valaki az uralkodói oldalról azért izgult, hogy fehér legyen Harry és Meghan babájának bőrszíne.

A rasszista kijelentést Károly herceg tette - fedte fel a titkot Christopher Andersen, akinek most jelent meg legújabb könyve Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan címmel. A kötetben bevezeti az olvasókat a hercegek és feleségeik magánéletébe.

123rf.com

Andersen a könyvében írta le, hogy a sokakat megbotránkoztató, rasszista mondás Harry apjától, Károlytól ered. Az író azonban hozzáteszi, hogy a trónörökös csak eltöprengett azon, és Camillával osztotta meg az aggodalmát, vajon milyen is lesz a születendő kisherceg bőrszíne. A kijelentését a palotai pletyka torzította el - mesélte az amerikai The Daily Beast lapnak.

Károly herceg rezidenciája, a Clarence-ház rövid közleményben reagált az ügyre:

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.