Hosszú Katinka először vitte ki kislányát az uszodába: "Kamília első edzése"

Hosszú Katinka
Polyák Attila -
anya-lánya Kamília Hosszú Katinka olimpia uszoda
Hosszú Katinkát először kísérte el kislánya, Kamília az uszodába. Az úszónő már nagyon készü a közelgő párizsi olimpiára.

Hosszú Katinka kislánya, Kamília először járt az uszodában, a jeles pillanatot pedig természetesen meg is örökítették. Az úszónő a közösségi oldalán osztotta meg az ott készült fotókat. 

"Kamília első edzése"

 - írta a képekhez. A felvétellel mást is üzent az úszónő, arra is utalt, hogy készül a párizsi olimpiára. Öt hónappal a játékok előtt ugyan még nincs kvótája, de azt tervezi, hogy azt tavasszal, vagy nyáron megszerzi - írja a Bors.

Az úszónő 2023 augusztusában adott életet kislányának: "Megszületett számunkra a világ csodája! Már most nagyon szeretünk Layber-Gelencsér Kamília" - így tudatta akkor az örömhírt rajongóival.  Alig egy hónappal a szülés után máris elkezdett edzeni, eközben pedig időről időre Kamíliáról is osztott meg felvételeket, decemberben végre a kicsi arcát is megmutatta. 

Hosszú Katinka visszatér a versenyzéshez: ott akar lenni a párizsi olimpián

A kilencszeres nagymedencés világbajnok elárulta, április-május környékén térhet úgy vissza, hogy már nem csak magának méri az időt. Hozzátette, az olimpiai szintidőt egészen júniusig lehet teljesíteni, és több lehetősége is lesz erre. Várhatóan két kedvenc számában, 400 és 200 méter vegyesen. A részletekért kattints ide.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.