Mindenkiben Angelina Jolie-t keresi Brad Pitt? Barátnője pont úgy néz ki, mint a színésznő

Brad Pitt
AFP - Christophe Archambault
ikertornyok Brad Pitt modell Ines de Ramon Angelina Jolie
Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon a legnagyobb boldogságban élnek.Az Angelina Jolie-ra hasonlító ékszertervező ráadásul most karriert is váltott: közelebb került a showbusinesshez.

Ines de Ramon ékszertervező 2022 novembere óta alkot egy párt az Oscar-díjas színésszel, Brad Pitt-tel. Egy Bono-koncerten jelentek meg először együtt, és akkor egy Ineshez közeli forrás azt mondta, hogy a pár "egy közös barátjukon keresztül ismerkedett meg", és hogy Pitt "nagyon belezúgott". Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a 34 éves Ines sugárzóan szép, de amellett sem lehet elmenni, hogy nagyon hasonlít Angeline Jolie-ra.

Angeline Jolie és Ines de Ramon
Jolie és Ines de Ramon nagyon hasonlítanak egymásra
 Forrás: AFP/Fabrice Coffrini és Getty Images via AFP

Az ékszertervező ráadásul most karriert is váltott, ő is a reflektorfényben próbálta ki magát: nemrég kerültek nyilvánosságra a modellként róla készült felvételek. 

Ines de Ramon Brad Pitt előtt a Vámpírnaplók színészének, Paul Wesleynek volt a felesége. Wesley és Ines három év házasság után 2022 szeptemberében váltak el egymástól. A válásukat 2024 februárjában véglegesítették. Ines De Ramon 2013-ban végzett a Genfi Egyetemen, ahol üzleti adminisztrációból szerzett alapdiplomát, de táplálkozási egészségtanácsadói képesítéssel is rendelkezik. De Ramon szakmai tapasztalatának legnagyobb részét azonban az ékszeriparban szerezte, most pedig - mint kiderült - modellkedéssel próbálkozik. Brad Pitt-tel való kapcsolata az évek során sokat fejlődött: 2024 februárjában össze is költöztek. A pár tehát a legnagyobb boldogsgában él, de a színész öröme azért nem lehet felhőtlen, hiszen ő és Angelina Jolie továbbra is csatároznak a bíróságon.


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.